Usunięty#3468 229 Opublikowano 5 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2017 sewer - powereddragon shoutbox Dlaczego ostrzeżenie jest niesłuszne: Jeden z randomow nazwal mnie zenskim narzadem rozrodczym, ja mu odpisalem "ty tez" po czym dostalem 3 pkt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoweredDragon 1 014 Opublikowano 5 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2017 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usunięty#3468 229 Opublikowano 5 lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2017 1 godzinę temu, PoweredDragon napisał: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! jezeli moge wiedziec, to czym jest flame-flood, poniewaz dalej nie rozumiem powodu warnowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoweredDragon 1 014 Opublikowano 5 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2017 Flame-flood to, wolno tłumacząc, zaśmiecanie flame'em, lub dokładniej obrazami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usunięty#3468 229 Opublikowano 6 lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2017 10 godzin temu, PoweredDragon napisał: Flame-flood to, wolno tłumacząc, zaśmiecanie flame'em, lub dokładniej obrazami Ja osobiscie nie uwazam tego za spam, poniewaz kilka osob z pewnego serwera juz chcialo zwracac mu uwage, to mu grzecznie napisalem, zeby nikt wiecej sie nie wtracal. Jezeli serio uwazasz to ostrzezenie za sluszne to zamnij temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoweredDragon 1 014 Opublikowano 6 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2017 Nie mogę, bo to sprawa do rozpatrzenia dla właściciela; nie napisałem, że to spam, tylko flood; to po pierwsze. Po drugie obraziłeś Axamita dwa razy, więc ostrzeżenie jakie otrzymałeś jest, moim zdaniem, jak najbardziej słuszne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1 602 Opublikowano 6 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2017 Warn za obrazę słuszny, zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi