_ChokS_ 0 Opublikowano 2 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2017 (edytowane) Cześć! Chyba nie musze tłumaczyć o co chodzi Gracz wchodzi w enchant i widzi jakie są tam enchanty //Czyszczę formatowanie ~Myszak Edytowane 3 lipca 2017 przez Myszak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 megabeka 184 Opublikowano 3 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2017 (edytowane) Skrypt tego pana. //Myszak Edytowane 3 lipca 2017 przez Myszak _ChokS_ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _ChokS_ 0 Opublikowano 3 lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2017 Wiem widziałem to ale chciał bym jakiś autorski bez nazw serwerów bo w tym co mi dałeś jest 150 linijek z ip jakiegoś serwera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Vineroy 63 Opublikowano 3 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2017 6 minut temu, _ChokS_ napisał: Wiem widziałem to ale chciał bym jakiś autorski bez nazw serwerów bo w tym co mi dałeś jest 150 linijek z ip jakiegoś serwera To sobie usun trudno? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _ChokS_ 0 Opublikowano 3 lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2017 1 minutę temu, Vineroy napisał: To sobie usun trudno? Tak. to usuń mi 150 linijek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Vineroy 63 Opublikowano 3 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2017 Teraz, _ChokS_ napisał: Tak. to usuń mi 150 linijek... Sam sobie usun co to za kłopot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _ChokS_ 0 Opublikowano 3 lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2017 Teraz, Vineroy napisał: Sam sobie usun co to za kłopot Wielki to jest 150 linijek -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Vineroy 63 Opublikowano 3 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2017 Teraz, _ChokS_ napisał: Wielki to jest 150 linijek -_- Malo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _ChokS_ 0 Opublikowano 3 lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2017 Teraz, Vineroy napisał: Malo To usun mi wszystkie to dam ci Lubie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 megabeka 184 Opublikowano 3 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2017 4 kliknięcia w notepad++ Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! PiorunProGamer 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 YTSkaGamer2016 9 Opublikowano 3 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2017 _Chok_, w noteadzie+ moEsz zamienić tekst na inny i zamiast tego xhc możesz dać swój. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _ChokS_ 0 Opublikowano 3 lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2017 Teraz, megabeka napisał: 4 kliknięcia w notepad++ Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Dźięki ziomek Dam ci like Temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kurotsuwa 149 Opublikowano 3 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2017 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
_ChokS_ 0
Cześć! Chyba nie musze tłumaczyć o co chodzi
Gracz wchodzi w enchant i widzi jakie są tam enchanty

Edytowane przez Myszak//Czyszczę formatowanie ~Myszak
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi