Skocz do zawartości
  • 0

Skrypt stawiający bloki przed graczem

Xyrusek
 Udostępnij

Pytanie

8 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

a mialo by sie to automatycznie usuwac czy nie? i czy ma byc to na kazdego gracza czy np komenda /sciana <gracz> ?

EDIT: W sesie stawia i usuwa i potem stawia i usuwa i tak w miare jak idzie?

Edytowane przez TeedPL

• 0

Chodzi mi o to aby komenda /ściana <gracz> miałaby stawiać ścianę która po paru sekundach znika, chodzi mi dokładnie o tą formułkę która stawia przed graczem bloki, ponieważ tylko to jest mi potrzebne.

• 0

@Xyrusek, możesz to zrobić na schemat, na sprawdzanie koordów blok przed graczem i stawianie tam tej ściany (na wysokość i szerokość ustaloną) lub bawienie się i robienie ściany podobnym w moim przykładzie.

Nikt Ci gotowca raczej nie da, jeżeli chcesz pracować przy skrypcie musisz się uczyć w taki sposób.

• 0
3 godziny temu, Bananowiec napisał:

@Xyrusek, możesz to zrobić na schemat, na sprawdzanie koordów blok przed graczem i stawianie tam tej ściany (na wysokość i szerokość ustaloną) lub bawienie się i robienie ściany podobnym w moim przykładzie.

Nikt Ci gotowca raczej nie da, jeżeli chcesz pracować przy skrypcie musisz się uczyć w taki sposób.

A jakby miał działać ten schemat? Ponieważ nie mam żadnego pomysłu jakby mogło to działać

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...