Xyrusek 7 Opublikowano 1 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2017 Witam chciałbym poprosić jednego z was aby napisał mi skrypt który stawiałby przed graczem ścianę z jakichś bloków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TeedPL 0 Opublikowano 1 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2017 (edytowane) a mialo by sie to automatycznie usuwac czy nie? i czy ma byc to na kazdego gracza czy np komenda /sciana <gracz> ? EDIT: W sesie stawia i usuwa i potem stawia i usuwa i tak w miare jak idzie? Edytowane 1 lipca 2017 przez TeedPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Xyrusek 7 Opublikowano 2 lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2017 Chodzi mi o to aby komenda /ściana <gracz> miałaby stawiać ścianę która po paru sekundach znika, chodzi mi dokładnie o tą formułkę która stawia przed graczem bloki, ponieważ tylko to jest mi potrzebne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bananowiec 23 Opublikowano 3 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2017 on any move: set block at location 1 meter forward location of player to stone Xyrusek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Xyrusek 7 Opublikowano 3 lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2017 nie chodziło mi tylko o jeden blok, jak zrobić, aby stawiała się ściana przed graczem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ByczekTV 95 Opublikowano 3 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2017 No użytkownik poadł Ci przykład jak będziesz chciał gotowca to niczego się nie nauczysz. na tej samej zasadzie robisz inne bloki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bananowiec 23 Opublikowano 4 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2017 @Xyrusek, możesz to zrobić na schemat, na sprawdzanie koordów blok przed graczem i stawianie tam tej ściany (na wysokość i szerokość ustaloną) lub bawienie się i robienie ściany podobnym w moim przykładzie. Nikt Ci gotowca raczej nie da, jeżeli chcesz pracować przy skrypcie musisz się uczyć w taki sposób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Xyrusek 7 Opublikowano 4 lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2017 3 godziny temu, Bananowiec napisał: @Xyrusek, możesz to zrobić na schemat, na sprawdzanie koordów blok przed graczem i stawianie tam tej ściany (na wysokość i szerokość ustaloną) lub bawienie się i robienie ściany podobnym w moim przykładzie. Nikt Ci gotowca raczej nie da, jeżeli chcesz pracować przy skrypcie musisz się uczyć w taki sposób. A jakby miał działać ten schemat? Ponieważ nie mam żadnego pomysłu jakby mogło to działać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bananowiec 23 Opublikowano 5 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2017 Tworzysz schemat w worldedicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Xyrusek 7
Witam chciałbym poprosić jednego z was aby napisał mi skrypt który stawiałby przed graczem ścianę z jakichś bloków
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi