SzymiGaming 3 Opublikowano 1 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2017 (edytowane) Witam dziś opublikowałem skrypt na tnt na czas teraz chce przedstawić wam skrypt na Nether działa na tej samej podstawie czyli przelicza czas i o danej godzinie włancza i wyłnancza nether Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! //Skrypty zawsze wstawiaj na code.skript.pl ~PoweredDragon Edytowane 1 lipca 2017 przez PoweredDragon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usunięty#3468 229 Opublikowano 1 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2017 16 minut temu, SzymiGaming napisał: Witam dziś opublikowałem skrypt na tnt na czas teraz chce przedstawić wam skrypt na Nether działa na tej samej podstawie czyli przelicza czas i o danej godzinie włancza i wyłnancza nether Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Skrypty wstawiaj na code.skript.pl Poczytaj o sscc, bo masz zle deklarowane zmienne, brzydko wygladaja warunki przez If 2/10 Vineroy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymiGaming 3 Opublikowano 1 lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2017 (edytowane) Będe wstawiał gdzie ja uważam za dobre dla mnie i jeżeli chcesz komuś dawać rady to ortografia albo się nie udzielaj. //Nie będziesz wstawiał ich, gddzie uważasz za dobre/słuszne dla ciebie, bo regulamin każe ci to robić na code.skript.pl Ponadto regulamin nakazuje też uważać na błędy ortograficzne do czego, od tej pory, Cię obliguję ~PoweredDragon @SzymiGaming Edytowane 1 lipca 2017 przez PoweredDragon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoweredDragon 1 014 Opublikowano 1 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2017 Skrypt koliduje z twoim własnym skryptem na tnt, poprzez błąd w zmiennej; przez ten sam błąd nie zadziała on poprawnie i nigdy nie wyłączy netheru. variables: {auto.nether} = true at real 8:00: set {auto.nether} to true broadcast "&7Nether zostal &awlaczony." at real 24:00: set {auto.tnt} to false broadcast "&7Nether zostal &c wylaczony." on portal: {auto.nether} is false: cancel event send "&7Nether jest otwarty od &a8:00 &7do &c24:00." Mogłeś też wspomnieć, że czas jest pobierany z maszyny serwera; nie każdy to wie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaDy 1 Opublikowano 3 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2017 Ja przepraszam bardzo ale słownik to naprawdę ciekawa lektura... Dlaczego ktoś wgl wstawia tak krótki skrypt? Dodaj jakaś konfiguracje będzie te 5/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoweredDragon 1 014 Opublikowano 3 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2017 Ten temat został przeniesiony do kosza! Skrypt dalej nie został poprawiony, więc koszuję temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi