Witam, robię serwer minecraft i natrafiłem na jeden problem. Chce, aby można było kupić rangi na serwerze lobby, poprzez monety zdobywane na trybach. Okej, wszystko mam. Punkty mam zapisane w MySql i ze sprawdzeniem czy gracz ma daną ilość pkt, żeby kupić coś nie ma problemu. Ale pojawia się on, gdy konsola ma mu dać automatycznie range. Czyli: Kupuje range vip na lobby i chce, aby na serwerze megadrop wykonała się komenda: /pex user %player% group set vip. Nie chce gotowego kodu (choć nie pogardzę ), a bardziej przykłady w postaci kodu, bo nie bawiłem się buungecordem i nie znam wyrażeń. Dziękuje od razu wszystkim, którzy są mi wstanie pomóc.
Pytanie
KrejzolekPRO 599
Witam, robię serwer minecraft i natrafiłem na jeden problem. Chce, aby można było kupić rangi na serwerze lobby, poprzez monety zdobywane na trybach. Okej, wszystko mam. Punkty mam zapisane w MySql i ze sprawdzeniem czy gracz ma daną ilość pkt, żeby kupić coś nie ma problemu. Ale pojawia się on, gdy konsola ma mu dać automatycznie range. Czyli: Kupuje range vip na lobby i chce, aby na serwerze megadrop wykonała się komenda: /pex user %player% group set vip. Nie chce gotowego kodu (choć nie pogardzę
), a bardziej przykłady w postaci kodu, bo nie bawiłem się buungecordem i nie znam wyrażeń. Dziękuje od razu wszystkim, którzy są mi wstanie pomóc.
Edytowane przez KrejzolekPROOdnośnik do komentarza
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi