Nieaktywny Opublikowano 17 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2017 Cześć, potrzebuję skryptu aby po wykonaniu komendy /thor <gracz> w odległości 5 kratek przed nim pojawił się piorun. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Polski Sześcian 94 Opublikowano 17 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2017 (edytowane) Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Pomogłem? Liczę na like! Edytowane 17 czerwca 2017 przez Polski Sześcian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 InuXPvP 91 Opublikowano 17 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2017 set {_loc} to the location 5 meter above the loop-player a nie przypadkiem: set {_loc} to the location 5 blocks above the loop-player Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Polski Sześcian 94 Opublikowano 17 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2017 Godzinę temu, InuXPvP napisał: set {_loc} to the location 5 meter above the loop-player a nie przypadkiem: set {_loc} to the location 5 blocks above the loop-player Ale wiesz że moja wersja mu działa, dałem mu na Skype Łączę //Michma1707 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 17 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2017 1 godzinę temu, Polski Sześcian napisał: Ale wiesz że moja wersja mu działa, dałem mu na Skype Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Łączę //Michma1707 Nie, nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kapi. 332 Opublikowano 17 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2017 (edytowane) command /thor [<text="%player%">]: permission: thor.use execute by: player trigger: argument 1 parsed as player is online: set {_thor} to location 5 blocks above the argument 1 parsed as player strike lightning at {_thor} send "&8» &6Polecenie wykonano &apomyslnie" to player stop else: send "&8» &cNiestety gracz nie jest online..." to player Edytowane 17 czerwca 2017 przez iм×kvρi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Nieaktywny
Cześć, potrzebuję skryptu aby po wykonaniu komendy /thor <gracz> w odległości 5 kratek przed nim pojawił się piorun.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi