wooTooo 1 Opublikowano 15 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Of3k 278 Opublikowano 15 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2017 Zgłaszam się na stanowisko moderatora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeLWeR 17 Opublikowano 16 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2017 Zgłosiłem się już jakiś czas temu i do tego serwer jest nieczynny od 3 tygodni lub więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReMCio12345 0 Opublikowano 24 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2017 Dnia 15.06.2017 o 20:06, wooTooo napisał: Nie polecam ,tak byłem u nich w administracji,odeszłem ponieważ nic tam się nie działo niby jakiś projekt byłem tam administratorem kilka miesięcy i do dnia dzisiejszego nic nie jest zrobionię,więc postanowiłem odejść.Wszystko jest tylko planowane oraz zrealizowane w marzeniach.Najpierw był 1 projekt który po kilku miesiącach upadł(też nie było nic zrobione,serwer stał na whiteliste),potem 2 projekt który też nic stoi cały czas.Skupiają się na administracji,a nie na tym co mają.Nic nie robiłem,ponieważ nie było co robić: *Nie byłem dodany do whitelist! *Brak jakiś rozkazów lub inf. na temat jakiś prac od właściciela!Potem też jakieś uwagi od strony Właściciela,że nic nie robisz,a tak naprawdę nie wiesz co masz robić ! Ekipa serwera posiada wspólny chat na którym gadają o jakiś ''bzdurach zamiast pisać coś kontkretnego''Właście wyzywa za to,że nie udzielasz się na chat,lecz nie ma tak jak się przecisnąć,ponieważ gadają o takich ''bzdurach!'' Z mojej strony tak to wygląda ''NIE POLECAM!'' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi