dragyt 8 Opublikowano 13 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2017 napisze mi ktos plugin i zformatuje zeby działał awans na wszystkie rangi administracyjne rangi pomocnik moderator admintechniczny admin [email protected] prosze was o pomoc społecznosc skript.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LordYu 296 Opublikowano 13 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2017 jak ten awans ma działać, za zabicie gracza mamy komuś awans wlepić?? Opisz na jakiej zasadzie mamy komuś awans nadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dragyt 8 Opublikowano 14 czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2017 (edytowane) nie to ma byc tak ze jak ktos sie wywiąze z zadania to admin wpisuje /awans <nick> i ma działac od grupy pomocnik potem moderator nastepnie admintechniczny i admin a degrad kazda ranga w dół komendy administraci mają byc na zasadzie /awans <nick> pomocnik-moderator moderator- admintechniczny admintechniczy-admin degrad na zasadzie /degrad <nick> <powód> admin-admintechniczny admintechniczny-moderator moderator-pomocnik pomocnik-graczw na czacie wiadomosc wyswietliła sie ze gracz dostał awans pomocnik moderator i tak dalej a przy degradzie gracz został zdegradowany moderator pomocnik i mam pytanie jak mam zrobic zeby te komendy działały? Edytowane 14 czerwca 2017 przez dragyt musiałem cos dodac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kapi. 332 Opublikowano 14 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2017 options: ranga1: ustawrange z pex ranga2: ustawrange z pex ranga3: ustawrange z pex # rangad3: ustawrange z pex w odwrotnej kolejnosci rangad2: ustawrange z pex w odwrotnej kolejnosci rangad1: ustawrange z pex w odwrotnej kolejnosci command /awans [<player>]: permission: skript.awans.command.use trigger: {rank::%player-arg%} =< 3: add 1 to {rank::%player-arg%} if {rank::%player-arg%} is 1: send "&8» &6Otrzymales range: &9{@ranga1}" to player-arg execute command "pex user %player-arg% group set {@ranga1}" stop if {rank::%player-arg%} is 2: send "&8» &6Otrzymales range: &9{@ranga2}" to player-arg execute command "pex user %player-arg% group set {@ranga2}" stop if {rank::%player-arg%} is 3: send "&8» &6Otrzymales range: &9{@ranga3}" to player-arg execute command "pex user %player-arg% group set {@ranga3}" stop # DEGRAD command /degrad [<player>]: permission: skript.degrad.command.use trigger: {rank::%player-arg%} > 1: {rank::%player-arg%} =< 3: subtract 1 from {rank::%player-arg%} if {rank::%player-arg%} = 3: send "&8» &6Otrzymales range: &9{@rangad3}" to player-arg execute command "pex user %player-arg% group set {@rangad3}" stop if {rank::%player-arg%} = 2: send "&8» &6Otrzymales range: &9{@rangad2}" to player-arg execute command "pex user %player-arg% group set {@rangad2}" stop if {rank::%player-arg%} = 1: send "&8» &6Otrzymales range: &9{@rangad1}" to player-arg execute command "pex user %player-arg% group set {@rangad1}" stop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dragyt 8 Opublikowano 14 czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2017 (edytowane) jak to zainstalowac xd bo ja niekumaty nie ogarniam mam permisje * i mi te komendy nawet do systemu nie weszły Edytowane 14 czerwca 2017 przez dragyt dodatek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kapi. 332 Opublikowano 14 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2017 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
dragyt 8
napisze mi ktos plugin i zformatuje zeby działał
awans na wszystkie rangi administracyjne
rangi
pomocnik
moderator
admintechniczny
admin
[email protected]
prosze was o pomoc społecznosc skript.pl
5 odpowiedzi na to pytanie