Robie skrypt na teleportacje i chcę zrobić że jeśli gracz się poruszy to teleportacja będzie anulowana. Mam coś takiego:
command /lobby:
trigger:
if {player::%player%::teleport} is set:
send "&5[&3&lLOBBY&5] &eJestes podczas teleportacji!"
stop
else:
set {player::%player%::teleport} to location of player
send "&5[&3&lLOBBY&5] &eZa 5 sekund zostaniesz przeteleportowany do lobby!"
loop 100 times:
wait 1 tick
if location of player is not {player::%player%::teleport}:
send "&5[&3&lLOBBY&5] &cRuszyles sie! Teleportacja anulowana!"
delete {player::%player%::teleport}
stop
teleport player to {lobby.tp}
delete {player::%player%::teleport}
send "&5[&3&lLOBBY&5] &aZostales przeteleportowany do &clobby&a!"
Problem jest w tym że wystarczy żeby gracz ruszył myszką i teleportacja zostanie anulowana a ja chcę aby można było ruszać myszką. Bardzo proszę o pomoc!
Pytanie
VblacK 0
Robie skrypt na teleportacje i chcę zrobić że jeśli gracz się poruszy to teleportacja będzie anulowana. Mam coś takiego:
command /lobby: trigger: if {player::%player%::teleport} is set: send "&5[&3&lLOBBY&5] &eJestes podczas teleportacji!" stop else: set {player::%player%::teleport} to location of player send "&5[&3&lLOBBY&5] &eZa 5 sekund zostaniesz przeteleportowany do lobby!" loop 100 times: wait 1 tick if location of player is not {player::%player%::teleport}: send "&5[&3&lLOBBY&5] &cRuszyles sie! Teleportacja anulowana!" delete {player::%player%::teleport} stop teleport player to {lobby.tp} delete {player::%player%::teleport} send "&5[&3&lLOBBY&5] &aZostales przeteleportowany do &clobby&a!"Problem jest w tym że wystarczy żeby gracz ruszył myszką i teleportacja zostanie anulowana a ja chcę aby można było ruszać myszką. Bardzo proszę o pomoc!
https://skript.pl/temat/19077-skrypt-na-teleportacje/Udostępnij na innych stronach
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi