Vineroy 63 Opublikowano 11 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2017 (edytowane) Cześć napisze mi ktoś skrypt na SkyBlock Dokładnie chodzi mi Komenda /wyspa stworz Tworzy wyspę 5x5 /wyspa dodaj nick dodaje gracza do wyspy /wyspa wyrzuc wyrzuca gracza z wyspy /wyspa dom teleportuje do wyspy Z góry dzięki! Po stworzeniu wyspy ma być na niej drzewo i skrzynka Wyspe można rozbudować max 10 bloków z każdej strony Odległość od wysp 20kratek I nie można się do siebie podbudować Daje naj! Edytowane 11 czerwca 2017 przez Vineroy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrejzolekPRO 599 Opublikowano 11 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2017 Polecam pluginy USkyBlock lub IslandWorld. No chyba, że chcesz skrypt to z chęcią napiszę za pieniądze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Vineroy 63 Opublikowano 11 czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2017 Zastanowię się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrejzolekPRO 599 Opublikowano 11 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2017 6 minut temu, Vineroy napisał: Zastanowię się czekam na pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LordYu 296 Opublikowano 11 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2017 Skrypty na tryby gier (nie jako dodatek do trybu, tylko jako powiedzmy silnik) jest czasochłonny, zajmuje dużo czasu na jego napisanie i nie są to podstawowe rzeczy, bo wszystko musi grać i nie może być żadnej luki Jak up, raczej nikt nie zrobi tego za darmo, chyba że znajdziesz początkującą osobę która chce się wykazać ale ktoś kto wie ile pracy to zajmie raczej nie weźmie się za to za plusika na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Vineroy 63
Cześć napisze mi ktoś skrypt na SkyBlock
Dokładnie chodzi mi
Komenda
/wyspa stworz Tworzy wyspę 5x5
/wyspa dodaj nick dodaje gracza do wyspy
/wyspa wyrzuc wyrzuca gracza z wyspy
/wyspa dom teleportuje do wyspy
Z góry dzięki!
Po stworzeniu wyspy ma być na niej drzewo i skrzynka
Wyspe można rozbudować max 10 bloków z każdej strony