Maurys2 0 Opublikowano 8 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2017 Witam zrobi ktoś dla mnie plugin na itemshop. Oczywiście połączony z jakimś HomePay lub SmsProfit. Po wpisaniu komendy /SMS lub /SKLEPSMS otwiera nam się gui z rangami lub itemami do zakupienia, będzie można wysłać sms i wpisać /KodVip [KodZSmS] Z góry mówię zapłacę PLN Zapraszam na priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VojteQQ 0 Opublikowano 9 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2017 Nie lepiej zrobic to na stronie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoweredDragon 1 014 Opublikowano 9 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2017 Temat został przeniesiony z Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! do Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoweredDragon 1 014 Opublikowano 10 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2017 Temat został przeniesiony z Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! do Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gabixdev Opublikowano 1 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2017 Kurde, a już myślałem że uda mi się opchnąć itemshop webowy w javie gdy go skończę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi