rogalik123 2 Opublikowano 7 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2017 Witam. Napisze mi ktos skrypt na to ze jak gracz dednie to dostaje jakies itemki ? mozecie napisac jakies własne itki ja juz je zedytuje. z gory dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 piratjsk 698 Opublikowano 8 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2017 on respawn: # przedmiot bez nazwy give dirt to player # przedmiot z nazwą give iron sword named "&7Srebrne ostrze" to player # kilka przedmiotów z nazwą give 3 golden apples named "&cMniam mniam" to player # przedmiot z nazwą, podpisem i enchantem set {_item} to stick named "&cOgnisty &6kij zaglady" set 1st line of {_item}'s lore to "&rZadaje potezne obrazenia." enchant {_item} with sharpness 5 enchant {_item} with knockback 2 enchant {_item} with fire aspect 2 give {_item} to player # przedmiot, który tylko czasami zostanie dany graczowi chance of 15%: give diamond block to player rogalik123 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rogalik123 2 Opublikowano 8 czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2017 dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rogalik123 2 Opublikowano 8 czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2017 jeszcze 1 pytanie jak zrobic zeby gracz miał od razu na sobie zbroje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrejzolekPRO 598 Opublikowano 9 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2017 10 godzin temu, rogalik123 napisał: jeszcze 1 pytanie jak zrobic zeby gracz miał od razu na sobie zbroje ? Set player's chestplate/helmet/leggings/boots to diamond helmet/chestplate/leggings/boots Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
rogalik123 2
Witam. Napisze mi ktos skrypt na to ze jak gracz dednie to dostaje jakies itemki ? mozecie napisac jakies własne itki ja juz je zedytuje. z gory dziekuje
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi