GamesOficial 1 Opublikowano 5 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2017 (edytowane) Witam otwieram nabór do administracji na serwer Crazy-Gaming, serwer startuje z 2 edycją 01.07.2017r. Poszukóję Rangi: - Sponsor. - Technik. - Budowniczy. - vWłaściciel. - YouTuber. Sponsor - Otrzymuje range na serwerze oraz zysk z serwera oraz określone uprawnienia. Technik - Otrzymuję range na serwerze oraz zysk z serwera , dostęp do Ftp i Putty. Budowniczy - Otrzymuję range na serwerze oraz permisje do wykonwania budowli na serwerze, i komędy przydatne do porządku na serwerze. Gdy serwer będzie miał możliwość to będzie zarobek dla budowniczego. vWłaściciel - Otrzymuje range na serwerze permisje podobne do Właściciela zysk z serwera oraz Ftp i Putty. YouTuber - otrzymuje range n serwerze dodatkowe komędy: fly, hat, repair. Oraz wiele innych. Czego oczekuję od rang: (Sponsor)- Regularne opłacanie serwera, ortografię , Kulturę , zgrania zadministracją, nieobrażania kogokolwiek, spędzania czasu na serwerze. (Technik)- Wiedzy z programowania pluginy i skrypty, znajomość konfigursciji serwera oraz vps, ortografię , kulturę osobistą, brak obrażania, czas pracy 6h dzienie oraz szybki czas pracy, zgranja z administracją. (Budowniczy)- Poziom budowania,kreatywność, Bardzo dobry, umiejętność obsługi komęd, ortografię, brak obrażania, kultura osobista, praca nad serwerem 6h dzienie oraz szybki czas pracy, zgrania z administracją. (vWłaściciel)- ortografia, kultura osobista, brak obrażania, zgrania z administracją ogarnięcie komęd rangi, dokładania się na serwer, spędzania dużo czasu na serwerze oraz dokładania się do opłaty serwera. (YouTuber)- 100 subskrybcji, reklame na kanale , nagrywania odc z serwera. Usuwanie reklamy = brak rangi. Rekrutacja od 14 lat musisz posiadać Ts3, Skype, Discord, pocztę. Jeżeli jesteś zainteresowany rekrutacją zgłoś się poprzez podany kątakt z nami. Kątakt: Poczta - [email protected] Skype - MasterSzymiTm TeamSpeak3 - 178.32.122.89 Discord - |brak| Formulaże rekrutacyjne przyjmujemy do 01.07.2017r Regulamin: ¢1- Po podjęciu pracy nie możesz odejśc do końca 1 kwartału pracy (1 miesiąca). ¢2- Pracownik może zostać zwolniony w każdym momęcie przez Własciciela poprzez zwolnienie dyscyprinalne. ¢3- Własciciel po zwolnieni dyscyprinarnym pracownika przed nie upłynięciem 1 kwartału nie jest zobowiązany do zapłaty wynagrodzenia. ¢4- Pracownik przed przyjęciem na 1 kwartał ma obowiązek jednorazowej wpłaty weryfikacyjnej o wysokości 10 zł. ¢5- Pracowkikowi przysługuje 80 dni urlopu. ¢6- Właściciel może zwolnić sponsora z opłaty lub dołożyć gdy będzie brakować. Informacje dotyczące Serwera: Serwer jest z hostingu LvlUp.pro posiada on 4 gb ram i 15gb dysku, jest to serwer Vps posiadamy na nim serwer mc oraz ts3 jak i domenę. Zarobki do negocjacji. Ja jako Własciciel SzymiTv jestem zobowiązany wobec was do uczciwości i dania wam przyjemnej atmosfery pracy. Pozdrawiam. Edytowane 6 czerwca 2017 przez GamesOficial Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/18935-%C2%BB-crazy-gaming-%C2%AB-rekrutacja/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrejzolekPRO 600 Opublikowano 6 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2017 (edytowane) Mam 4 pytania: Ile graczy jest na starcie? Ile gra normalnie? Ile utrzymuje się edycja? Jakie zarobi z jednej edycji otrzymuje ranga Technik? Edytowane 6 czerwca 2017 przez KrejzolekPRO getPost().getReason() == null - po co to czytasz?????? Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/18935-%C2%BB-crazy-gaming-%C2%AB-rekrutacja/#findComment-129142 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GamesOficial 1 Opublikowano 6 czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2017 Na starcie będzie około 20 graczy Normalnie gra 10 graczy Edycja trwa ok 2 miesiące Zarobki lriv Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/18935-%C2%BB-crazy-gaming-%C2%AB-rekrutacja/#findComment-129157 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReMCio12345 0 Opublikowano 22 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2017 Mój nick w grze:ReMCio12345. 2.Mam 15lat ukończone. 3.Moje doświadczenie od kilku lat gram w minecraft dość dużo razy byłem administratorem na różnych serwerach ważnych i tych mniej ważnych,lecz po kilku miesiącach upadały.Byłem administratorem na KeyCraft przez ponad 4 miesiące. 4.Posiadam sprawny mikrofon oraz sprawne słuchawki. 5.Spełniam praktycznie wszystkie wymagania -Mam ukończone 15 lat. -Posiadam sprawny zestaw (słuchawki i mikrofon). -Mogę codziennie od 2 do 4 godz być na serwerze. 6.Chcę zostać na waszym serwerze administratorem,iż uwielbiam pomagać graczom takie jest moje moto,pilnować i opiekować się nim oraz pomóc w rozwinięciu .Znam wszystkie komendy a także World Guard I World Edit. 7.Jestem miłym,skromnym nastolatkiem bardzo pracowitym wszystkie obowiązki wykonuje z rozsądkiem i rzetelnością.Jestem trochę gorszy w budowaniu. Kontakt GG:62607240 Mam Nadzieję,że dacie mi się wykazać Pozdrawiam ReMCio12345 Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/18935-%C2%BB-crazy-gaming-%C2%AB-rekrutacja/#findComment-131356 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CCOOP 2 Opublikowano 22 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2017 Nie polecam użytkownika @ReMCio12345 należał do naszej Administracji lecz jak mu się "znudziło" postanowił poszukać nowego Miejsca do "nic nie robienia " + po skończeniu współpracy postanowił udostępniać ip naszego vps ;). Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/18935-%C2%BB-crazy-gaming-%C2%AB-rekrutacja/#findComment-131366 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReMCio12345 0 Opublikowano 24 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2017 Dnia 22.06.2017 o 17:57, MrWyjebka napisał: Nie polecam użytkownika @ReMCio12345 należał do naszej Administracji lecz jak mu się "znudziło" postanowił poszukać nowego Miejsca do "nic nie robienia " + po skończeniu współpracy postanowił udostępniać ip naszego vps ;). Nie polecam MrWyjebka,tak byłem u nich administracji,odeszłem ponieważ nic tam się nie działo niby jakiś projekt byłem tam administratorem kilka miesięcy i do dnia dzisiejszego nic nie jest zrobionię,więc postanowiłem odejść.Wszystko jest tylko planowane oraz zrealizowane w marzeniach.Najpierw był 1 projekt który po kilku miesiącach upadł(też nie było nic zrobione,serwer stał na whiteliste),potem 2 projekt który też nic stoi cały czas.Skupiają się na administracji,a nie na tym co mają.Nic nie robiłem,ponieważ nie było co robić: *Nie byłem dodany do whitelist! *Brak jakiś rozkazów lub inf. na temat jakiś prac od właściciela! Ekipa serwera posiadam wspólny chat na którym gadają o jakiś ''bzdurach zamiast pisać coś kontkretnego'' Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/18935-%C2%BB-crazy-gaming-%C2%AB-rekrutacja/#findComment-131793 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi