Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Witam otwieram nabór do administracji na serwer Crazy-Gaming, serwer startuje z 2 edycją 01.07.2017r.

Poszukóję Rangi:

-  Sponsor.

- Technik.

- Budowniczy.

- vWłaściciel.

- YouTuber.

Sponsor - Otrzymuje range na serwerze oraz zysk z serwera oraz określone uprawnienia.

Technik - Otrzymuję range na serwerze oraz zysk z serwera , dostęp do Ftp i Putty.

Budowniczy - Otrzymuję range na serwerze oraz permisje do wykonwania budowli na serwerze, i komędy przydatne do porządku na serwerze. Gdy serwer będzie  miał możliwość to będzie zarobek dla budowniczego.

vWłaściciel - Otrzymuje range na serwerze permisje podobne do Właściciela zysk  z serwera oraz Ftp i Putty.

YouTuber - otrzymuje range n serwerze dodatkowe komędy: fly, hat, repair. Oraz wiele innych.

Czego oczekuję od rang:

(Sponsor)- Regularne opłacanie serwera, ortografię , Kulturę , zgrania zadministracją, nieobrażania kogokolwiek, spędzania czasu na serwerze.

(Technik)- Wiedzy z programowania pluginy i skrypty, znajomość konfigursciji serwera oraz vps, ortografię , kulturę osobistą, brak obrażania, czas pracy 6h dzienie oraz szybki czas pracy, zgranja z administracją.

(Budowniczy)- Poziom budowania,kreatywność, Bardzo dobry, umiejętność obsługi komęd, ortografię, brak obrażania, kultura osobista, praca nad serwerem 6h dzienie oraz szybki czas pracy, zgrania z administracją.

(vWłaściciel)- ortografia, kultura osobista, brak obrażania, zgrania z administracją ogarnięcie komęd rangi, dokładania się na serwer, spędzania dużo czasu na serwerze oraz dokładania się do opłaty serwera.

(YouTuber)- 100 subskrybcji, reklame na kanale , nagrywania odc z serwera. Usuwanie reklamy = brak rangi.

Rekrutacja od 14 lat musisz posiadać Ts3, Skype, Discord, pocztę.

Jeżeli jesteś zainteresowany rekrutacją zgłoś się poprzez podany kątakt z nami.

Kątakt:

Poczta - [email protected]

Skype - MasterSzymiTm

TeamSpeak3 - 178.32.122.89

Discord - |brak|

Formulaże rekrutacyjne przyjmujemy do 01.07.2017r

Regulamin:

¢1- Po podjęciu pracy nie możesz odejśc do końca 1 kwartału pracy (1 miesiąca).

¢2- Pracownik może zostać zwolniony w każdym momęcie przez Własciciela poprzez zwolnienie dyscyprinalne.

¢3- Własciciel po zwolnieni dyscyprinarnym pracownika przed nie upłynięciem 1 kwartału nie jest zobowiązany do zapłaty wynagrodzenia.

¢4- Pracownik przed przyjęciem na 1 kwartał ma obowiązek jednorazowej wpłaty weryfikacyjnej o wysokości 10 zł.

¢5- Pracowkikowi przysługuje 80 dni urlopu.

¢6- Właściciel może zwolnić sponsora z opłaty lub dołożyć gdy będzie brakować.

Informacje dotyczące Serwera:

Serwer jest z hostingu LvlUp.pro posiada on 4 gb ram i 15gb dysku, jest to serwer Vps posiadamy na nim serwer mc oraz ts3 jak i domenę. 

Zarobki do negocjacji.

Ja jako Własciciel SzymiTv jestem zobowiązany wobec was do uczciwości i dania wam przyjemnej atmosfery pracy.

Pozdrawiam.

Edytowane przez GamesOficial
https://skript.pl/temat/18935-%C2%BB-crazy-gaming-%C2%AB-rekrutacja/

Mam 4 pytania:

Ile graczy jest na starcie?

Ile gra normalnie?

Ile utrzymuje się edycja?

Jakie zarobi z jednej edycji otrzymuje ranga Technik?

Edytowane przez KrejzolekPRO
getPost().getReason() == null - po co to czytasz??????
https://skript.pl/temat/18935-%C2%BB-crazy-gaming-%C2%AB-rekrutacja/#findComment-129142

• 3 tygodnie później...

Mój nick w grze:ReMCio12345.
2.Mam 15lat ukończone.
3.Moje doświadczenie od kilku lat gram w minecraft dość dużo razy byłem administratorem na różnych serwerach ważnych i tych mniej ważnych,lecz po kilku miesiącach upadały.Byłem administratorem na KeyCraft przez ponad 4 miesiące.
4.Posiadam sprawny mikrofon oraz sprawne słuchawki.
5.Spełniam praktycznie wszystkie wymagania
-Mam ukończone 15 lat.
-Posiadam sprawny zestaw (słuchawki i mikrofon).
-Mogę codziennie od 2 do 4 godz być na serwerze.
6.Chcę zostać na waszym serwerze administratorem,iż uwielbiam pomagać graczom takie jest moje moto,pilnować i opiekować się nim oraz pomóc w  rozwinięciu .Znam wszystkie komendy a także World Guard I World Edit.
7.Jestem miłym,skromnym nastolatkiem bardzo pracowitym wszystkie obowiązki wykonuje z rozsądkiem i rzetelnością.Jestem trochę gorszy w budowaniu.

Kontakt GG:62607240                                         

Mam Nadzieję,że dacie mi się wykazać Pozdrawiam ReMCio12345

https://skript.pl/temat/18935-%C2%BB-crazy-gaming-%C2%AB-rekrutacja/#findComment-131356

Nie polecam użytkownika @ReMCio12345 należał do naszej Administracji lecz jak mu się "znudziło" postanowił poszukać nowego Miejsca do  "nic nie robienia " + po skończeniu współpracy postanowił udostępniać ip naszego vps ;).

https://skript.pl/temat/18935-%C2%BB-crazy-gaming-%C2%AB-rekrutacja/#findComment-131366

Dnia 22.06.2017 o 17:57, MrWyjebka napisał:

Nie polecam użytkownika @ReMCio12345 należał do naszej Administracji lecz jak mu się "znudziło" postanowił poszukać nowego Miejsca do  "nic nie robienia " + po skończeniu współpracy postanowił udostępniać ip naszego vps ;).

Nie polecam MrWyjebka,tak byłem u nich administracji,odeszłem ponieważ nic tam się nie działo niby jakiś projekt byłem tam administratorem kilka miesięcy i do dnia dzisiejszego nic nie jest zrobionię,więc postanowiłem odejść.Wszystko jest tylko planowane oraz zrealizowane w marzeniach.Najpierw był 1 projekt który po kilku miesiącach upadł(też nie było nic zrobione,serwer stał na whiteliste),potem 2 projekt który też nic stoi cały czas.Skupiają się na administracji,a nie na tym co mają.Nic nie robiłem,ponieważ nie było co robić:

*Nie byłem dodany do whitelist!

*Brak jakiś rozkazów lub inf. na temat jakiś prac od właściciela!

Ekipa serwera posiadam wspólny chat na którym gadają o jakiś ''bzdurach zamiast pisać coś kontkretnego''

https://skript.pl/temat/18935-%C2%BB-crazy-gaming-%C2%AB-rekrutacja/#findComment-131793

• LordYu zablokował(a) ten temat
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...