sworip 50 Opublikowano 4 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2017 Jak sama nazwa wskazuje, chcę sk który zmieni ilość życia komendą np /zycie dodaj [liczba] - dodaje ilosc hp z 2 arg /zycie zabierz [liczba] - zabiera ilosc hp z 2 arg Mam nadzieje że zrozumiane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Peridot 507 Opublikowano 4 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2017 Masz Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Jest 1 problem, można dodać/zabrać tylko pełne serce ;/ nie można np. 0.5 serduszka Jeśli ci to nie przeszkadza to liczę na plusika i naj XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sworip 50 Opublikowano 4 czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2017 1 minutę temu, McKoxu napisał: Masz Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Jest 1 problem, można dodać/zabrać tylko pełne serce ;/ nie można np. 0.5 serduszka Jeśli ci to nie przeszkadza to liczę na plusika i naj XD Tylko pytanie bo widzę że to heal'a gdy będę miał full hp to też doda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Peridot 507 Opublikowano 4 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2017 1 minutę temu, sworip napisał: Tylko pytanie bo widzę że to heal'a gdy będę miał full hp to też doda? doda ale nic się nie stanie xD tylko napisze ze dodano ileś tam serduszek ;p mogę to naprawić jeśli chcesz XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sworip 50 Opublikowano 4 czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2017 Teraz, McKoxu napisał: doda ale nic się nie stanie xD tylko napisze ze dodano ileś tam serduszek ;p mogę to naprawić jeśli chcesz XD będę wdzięczny bo mi o takie coś chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Peridot 507 Opublikowano 4 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2017 Dobra masz tutaj linka ;p Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
sworip 50
Jak sama nazwa wskazuje, chcę sk który zmieni ilość życia komendą np
/zycie dodaj [liczba] - dodaje ilosc hp z 2 arg
/zycie zabierz [liczba] - zabiera ilosc hp z 2 arg
Mam nadzieje że zrozumiane
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi