MrFadooPL 3 Opublikowano 28 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 28 maja 2017 (edytowane) Witam W Minecraft'a gram od 3 lat, budowaniem zajmuję się od 1,5 roku. Jeżeli ktoś by chciał mnie zatrudnić jako Budowniczy, chętnie zapraszam do składania ofert. Oto kilka ss'ów z budowli: http://imgur.com/a/jhZdx Z góry mówię, że nie podejmuję ŻADNEJ współpracy. Oczekuję: Zapłaty za wykonaną pracę (pieniężnej). Kontkakt: priv lub pod tematem. Zapraszam do skorzystania z mojej oferty. Edytowane 5 sierpnia 2017 przez MrFadooPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GamesOficial 1 Opublikowano 5 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2017 Witam chętnie zatrudnje skype:MasterSzymiTm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vineroy 63 Opublikowano 14 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2017 PW Można ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 18 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2017 Pierwszego SS już gdzieś widziałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrFadooPL 3 Opublikowano 19 czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2017 Pierwszy ss został edytowany. Po prostu wziąłem nie ten co potrzeba. Dziękuję za informację. Portfolio zaktualizowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrPanda 1 Opublikowano 5 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2017 Dnia 28.05.2017 o 18:23, MrFadooPL napisał: Witam W Minecraft'a gram od 3 lat, budowaniem zajmuję się od 1,5 roku. Jeżeli ktoś by chciał mnie zatrudnić jako Budowniczy, chętnie zapraszam do składania ofert. Oto kilka ss'ów z budowli: http://imgur.com/a/jhZdx Z góry mówię, że nie podejmuję ŻADNEJ współpracy. Oczekuję: Zapłaty za wykonaną pracę (pieniężnej). Kontkakt: priv lub pod tematem. Zapraszam do skorzystania z mojej oferty. Te Budowle To Są Dinnez'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BoeingC135 26 Opublikowano 5 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2017 Tak. Ale i tak obaj są siebie warci.. oszuści. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dinnez 9 Opublikowano 5 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2017 2 godziny temu, BoeingC135 napisał: Tak. Ale i tak obaj są siebie warci.. oszuści. Nie odzywaj się bo tylko się skompromitujesz raczej tutaj nikt, cię nie zatrudni za to, że wszystkich wyzywasz, a na serwery nic nie wnosisz.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BoeingC135 26 Opublikowano 5 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2017 (edytowane) Oszukałeś mojego kolege Kupił od Ciebie mapę, która była do pobrania za darmo w internecie. Edytowane 5 sierpnia 2017 przez Ewald Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrFadooPL 3 Opublikowano 5 sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2017 Takie dyskusje na priv. Wypraszam sobie, że jestem oszustem, jakieś dowody? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrPanda 1 Opublikowano 5 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2017 31 minut temu, MrFadooPL napisał: Takie dyskusje na priv. Wypraszam sobie, że jestem oszustem, jakieś dowody? Tak Prosze Odtworzyc Zdjecie Nr 3 https://craftsite.pl/forum/index.php?/topic/101855-budowniczyprofesjonalny/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrFadooPL 3 Opublikowano 5 sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2017 (edytowane) Yyy aha.. Dinnez pozwolił mi wziąć jego prace do swojego portfolio. On nie odświeża tematu, więc jak postanowiłem, że zacznę znowu odświeżać. Edytowane 5 sierpnia 2017 przez Ewald Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrPanda 1 Opublikowano 5 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2017 (edytowane) Dinnez Jak Pozwolił To Ok Ale Wziąłeś Od Niego Prace Ja To Wiedziałem Poprawiam błąd ortograficzny i formatowanie //Ewald Edytowane 5 sierpnia 2017 przez Ewald Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varter 65 Opublikowano 8 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2017 (edytowane) Po pierwsze - nie podales swojego wieku, pewnie masz z 11 lat Po drugie - ten ss jest chyba z neta. Po trzecie jest tu dużo lepszych budowniczych, i nie wszyscy chcą za to pieniądze. Edytowane 8 sierpnia 2017 przez Varter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrFadooPL 3 Opublikowano 8 sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2017 Po pierwsze nie mam jedenastu lat, może ty masz. Po drugie ten ss nie jest z neta, widać, że nie masz pojęcia o tym co piszesz, ponieważ wzorujesz się na kimś innym. Po trzecie wątpię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi