mateuszeqq13212 18 Opublikowano 28 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 28 maja 2017 (edytowane) Witam. Poszukuję technika / skryptera na serwer pvp 1.7.2. Więcej informacji na priv. Oferuję miłą grę oraz od czasu do czasu mogę zapłacić Kontakt: -skype: MatiGamerPL Jonatan -email: [email protected] Lub tu Edytowane 19 czerwca 2017 przez mateuszeqq13212 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polski Sześcian 93 Opublikowano 28 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 28 maja 2017 Zgłaszam się! Skype: minecraft_lublin (możesz mnie też znaleźć jak wpiszesz "xSzescianPL") Plusy: - Zrobię za darmo - Umiem znaleźć plugin na każdą rzecz - Umiem pisać skrypty - dość dobrze - Skonfiguruje pluginy do takiego stopnia do jakiego będziesz chciał - Umiem spolszczać pluginy - o ile się da je spolszczyć Minusy: - Potrzebuje z 2 tygodnie na zrobienie tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GamesOficial 1 Opublikowano 5 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2017 Niepolecam PolskiSzescian był umnie technikem wgrał paczke z neta i przerobił dałem mu aż za dużo czasu i przez niego serwer nie wystartował na czas. A i posiada on własny serwer nie umi zabedpieczyć porządnie wszedłem mu na konto i zsetowałem mu spawn. Pozdrawiam i jako technika poleca siebię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polski Sześcian 93 Opublikowano 9 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2017 1. To nie była paczka z neta. 2. Nikt Ci nie zrobi w 3 dni paczki. 3. Please! Poćwicz ortografie @GamesOficial. Dnia 5.06.2017 o 02:10, GamesOficial napisał: Niepolecam PolskiSzescian był umnie technikem wgrał paczke z neta i przerobił dałem mu aż za dużo czasu i przez niego serwer nie wystartował na czas. A i posiada on własny serwer nie umi zabedpieczyć porządnie wszedłem mu na konto i zsetowałem mu spawn. Pozdrawiam i jako technika poleca siebię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi