Rabby 11 Opublikowano 28 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 28 maja 2017 Cześć mam do was prośbę, czy ktoś może to poprawić aby działało? Cod ===>> Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! To z /przyznaje i /zbanuj działa lecz nie działa /zbanuj10d a działa w tym /czas Problem polega na tym ze nie dodaje 10 dni tylko kickuje! Proszę o pomoc! Z góry dziękuje Daje naj i (+)! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bahbros 11 Opublikowano 28 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 28 maja 2017 11 minut temu, Rabby napisał: Cześć mam do was prośbę, czy ktoś może to poprawić aby działało? Cod ===>> Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! To z /przyznaje i /zbanuj działa lecz nie działa /zbanuj10d a działa w tym /czas Problem polega na tym ze nie dodaje 10 dni tylko kickuje! Proszę o pomoc! Z góry dziękuje Daje naj i (+)! Yyy w linijce 42 masz kick arg 1 a nie powinno być ban ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rabby 11 Opublikowano 28 maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 maja 2017 1 minutę temu, Bahbros napisał: Yyy w linijce 42 masz kick arg 1 a nie powinno być ban ? Nie to na tym nie polega, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _xXCichyMleczXx_ 16 Opublikowano 28 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 28 maja 2017 Spróbuj zamienić On Connect na On join Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kerpson 534 Opublikowano 12 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2017 Zobacz to: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Rabby 11
Cześć mam do was prośbę, czy ktoś może to poprawić aby działało?
Cod ===>> Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
To z /przyznaje i /zbanuj działa lecz nie działa /zbanuj10d a działa w tym /czas
Problem polega na tym ze nie dodaje 10 dni tylko kickuje! Proszę o pomoc! Z góry dziękuje
Daje naj i (+)!
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi