Diszeej 1 Opublikowano 27 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 27 maja 2017 Witam, mam problem ze skryptem. (nie wazne z jakim :P) Gdy wpisuję znak "»" zamiast tego pojawia się znak zapytania w kwadracie, da sie jakims kodem zamienic zeby znak "»" był widoczny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bahbros 11 Opublikowano 27 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 27 maja 2017 Kodowanie UTP-8Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Diszeej 1 Opublikowano 27 maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 maja 2017 (edytowane) A nie UTF-8? ;v Dzięki działa Edytowane 27 maja 2017 przez Diszeej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoweredDragon 1014 Opublikowano 27 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 27 maja 2017 Ten temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Diszeej 1
Witam, mam problem ze skryptem. (nie wazne z jakim :P) Gdy wpisuję znak "»" zamiast tego pojawia się znak zapytania w kwadracie, da sie jakims kodem zamienic zeby znak "»" był widoczny?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi