Briks 307 Opublikowano 26 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 26 maja 2017 Witam, czy może mi ktoś napisać skrypt na informacje o wejściu administratora na serwer? Np. Administrator SmeRQ dołączył na serwer. Każda ranga powinna mieć swój początek czyli Moderator SmeRQ itd. Spis rang Właściciel, administrator, moderator, pomocnik, budowniczy, Junior Admin, Technik. Z góry dziękuję po dodatkowe informacje proszę pisać niżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ProX3Q 23 Opublikowano 26 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 26 maja 2017 On join: if player has permission "join.admin*: loop all players: send "Administrator %player% dołączył do gry" to loop-player StopPisane na telefonie trzeba wytabowaćWysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Briks 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Briks 307 Opublikowano 26 maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 maja 2017 Kurde to takie ez, ale dziękuję. Wątek można zamknąć. ProX3Q 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Impression 139 Opublikowano 29 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 29 maja 2017 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Briks 307
Witam, czy może mi ktoś napisać skrypt na informacje o wejściu administratora na serwer? Np. Administrator SmeRQ dołączył na serwer.
Każda ranga powinna mieć swój początek czyli Moderator SmeRQ itd.
Spis rang
Właściciel, administrator, moderator, pomocnik, budowniczy, Junior Admin, Technik.
Z góry dziękuję po dodatkowe informacje proszę pisać niżej.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi