Quak 1 Opublikowano 11 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 11 maja 2017 (edytowane) === DO SKOPIOWANIA === ADRES IP: mc.craftplay.eu WWW: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!SKLEP:Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! TS3: ts.craftplay.eu Edytowane 16 maja 2017 przez Quak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quak 1 Opublikowano 12 maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 maja 2017 Treść ogłoszenia znajdziesz tutaj: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jqmey Opublikowano 12 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2017 Kolejny serwer EasyHC, tyle że pod nazwą Survival+Gildie. Drop z kamienia to bardzo charakterystyczna dla tego trybu rzecz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quak 1 Opublikowano 12 maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 maja 2017 1 minutę temu, Jqmey napisał: Kolejny serwer EasyHC, tyle że pod nazwą Survival+Gildie. Drop z kamienia to bardzo charakterystyczna dla tego trybu rzecz. A ty sobie nabijasz posty? Nie kazdy musi grac na takim trybie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jqmey Opublikowano 12 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2017 19 minut temu, Quak napisał: A ty sobie nabijasz posty? Nie kazdy musi grac na takim trybie Zamiast stworzyć jakiś oryginalny serwer tworzysz kolejny EasyHC P2W. Dodatkowo reklamujesz serwer z dropem jako survival. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quak 1 Opublikowano 12 maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 maja 2017 1 minutę temu, Jqmey napisał: Zamiast stworzyć jakiś oryginalny serwer tworzysz kolejny EasyHC P2W. Dodatkowo reklamujesz serwer z dropem jako survival. Kto powiedział ze oryginalny? 2 lata temu miałem serwer na którym się teraz wzorowałem i grało ponad 25 graczy stałych i byłem zadowolony i to samo robię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jqmey Opublikowano 12 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2017 1 minutę temu, Quak napisał: Kto powiedział ze oryginalny? 2 lata temu miałem serwer na którym się teraz wzorowałem i grało ponad 25 graczy stałych i byłem zadowolony i to samo robię No i serwer na wersji MC sprzed 4 lat. 1.7, kiedy lada chwila 1.12 wychodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quak 1 Opublikowano 12 maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 maja 2017 Dnia 12.05.2017 o 15:56, Jqmey napisał: No i serwer na wersji MC sprzed 4 lat. 1.7, kiedy lada chwila 1.12 wychodzi. Mam w planach zrobić tą edycję na tej wersji a póżniej na 1.12 się przenieść Serwer wystartował! //Ale proszę edytować i podbijać, a nie odświeżać postem! ~Dragon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quak 1 Opublikowano 20 maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 maja 2017 Dnia 17.05.2017 o 22:08, NoobLenny napisał: 1. MediumHC = Survival+Gildie = Megadrop = EasyHC. Przestań kłamać w żywe oczy. To jest EasyHC. 2. "ponieważ uwielbiam ten tryb można podbijać inne gildie" xD 3. Sklep... Czy to nie zahacza pod łamanie EULA? Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Pokaż ukrytą zawartość wiem, martwa 4. Antycheat zawsze można ominąć. Dno. Widać po prezentacji. Boję się wchodzić. 2/10 Dzięki za opinię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaltonEZ 139 Opublikowano 20 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2017 Spawn to dno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quak 1 Opublikowano 20 maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 maja 2017 11 minut temu, DaltonEZ napisał: Spawn to dno Dlaczego tak uważasz? Większości się podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaltonEZ 139 Opublikowano 20 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2017 57 minut temu, Quak napisał: Dlaczego tak uważasz? Większości się podoba. Głównie nie podoba mi się szablonowość, brak klimatu i brak oryginalności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quak 1 Opublikowano 24 maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 maja 2017 Turbo DROP i Turbo EXP dzisiaj od 20:00 do 20:30! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeLajt 15 Opublikowano 3 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2017 (edytowane) Nic nowego kolejny kotlet tyle że ba 1,11 ;x @Edit w dodatku gotowiec :DDD Edytowane 3 czerwca 2017 przez DeLajt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quak 1 Opublikowano 3 czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2017 11 minut temu, DeLajt napisał: Nic nowego kolejny kotlet tyle że ba 1,11 ;x @Edit w dodatku gotowiec :DDD Sam jesteś gotowiec.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeLajt 15 Opublikowano 3 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2017 (edytowane) Koleś przecież widze, na swój też pobierałem pliki i widzę że to te same zaraz dam linka nawet W dodatku każdy sk tylko ciepnięty w pliki nawet nie zmieniłeś komunikatów ani nic Btw. masz nawet odblokowaną komendę która pokazuje wszystkie pl https://grzegorz2047.github.io/Strona/ Pozdrawiam XD Edytowane 3 czerwca 2017 przez DeLajt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quak 1 Opublikowano 3 czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2017 (edytowane) 1 raz ta stronę widzę. Nigdy z gotowych paczek nie korzystam, @bopke moze potwierdzić.. PS. Nie ośmieszaj się kazdy te pluginy na serwerze które są w tej paczce jest tam ich zaledwie około 9 i to podstawa na survialu xDDDDDDD Edytowane 3 czerwca 2017 przez Quak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bopke 359 Opublikowano 3 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2017 @DeLajt jestem administratorem systemu vpsa na którym stoi serwer i muszę stwierdzić, że nie masz racji. Przede wszystkim na serwerze jest wykorzystywany inny fork essentialsa niż ten, który znajduje się w paczce na danej stronie. Oprócz tego, serwer nie wspiera wielu wersji gry, więc nie posiada viaversion, a także nie posiada pluginu luckperms. Reszta pluginów obecnych w paczce to pluginy tak podstawowe, że na podstawie ich obecności na serwerze wnioskowanie, że @Quak skorzystał z gotowca jest jak wnioskowanie, że PiS jest prawicowy bo nie chce przyjąć imigrantów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeLajt 15 Opublikowano 3 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2017 Dobra może nie gotowiec ale ulep Btw. Widzialem Twoje ogloszenie o sponsorowaniu serwa czy cos takiego, naprawdę to opłacasz? xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi