Ramus 1 Opublikowano 9 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2017 Po wpisaniu /1 1 Chce aby wyczyściło ekwipunek gracza i otworzyło mi gui z 2 rodzajami wełny i po kliknięciu na 1 żeby wykonało danie miecz diax i preteleportowało na warp test. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Peridot 506 Opublikowano 10 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 10 maja 2017 A co ma się stać jak się kliknie na drugi kolor ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ramus 1 Opublikowano 10 maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 maja 2017 (edytowane) 2 godziny temu, McKoxu napisał: A co ma się stać jak się kliknie na drugi kolor ? Potrzebuje tylko otwieranie skrzynki z 2 blokami po wpisaniu komendy nic więcej już :). Edytowane 10 maja 2017 przez Ramus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Peridot 506 Opublikowano 11 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 11 maja 2017 Wiem ,że późno ale "Lepiej Późno niż wcale xD " Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Ramus 1
Po wpisaniu /1 1 Chce aby wyczyściło ekwipunek gracza i otworzyło mi gui z 2 rodzajami wełny i po kliknięciu na 1 żeby wykonało danie miecz diax i preteleportowało na warp test.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi