mrszmi1233 2 Opublikowano 7 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2017 (edytowane) Witam mam takie pytanie czy da się stawiać tabliczki w minecrafcie za pomocą komendy np : /tabliczka Wytłumaczenie Chodzi mi o to by postawić tabliczkę komendą /blockset na danych kordach Z góry mowie minecraft 1.10.2 Jak ktoś ma pomysł lub rozwiązanie dostanie + Edytowane 7 maja 2017 przez mrszmi1233 ortografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Ewald Opublikowano 7 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2017 Uzyj blockset? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mrszmi1233 2 Opublikowano 7 maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 maja 2017 chodzi o to że jak wpiszesz /tabliczka to na danych kordach postawi się tabliczka za pomocą /blockset ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Arczi 1 Opublikowano 7 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2017 Wpisz sobie /gamemode 1 i w tej drugiej zakładce masz tabliczke (musisz troche zjechać na dół), potem musisz przenieść na któryś slot, a następnie kliknać PPM na bloku (Obojętnie jakim)... Po co Ci takie coś? Już lepszy jest sposób który to napisałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrejzolekPRO 599 Opublikowano 8 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2017 Panowie wyżej chyba tylko nabijają posty. Proszę o to kod: command /blockset [<number>] [<number>] [<number>]: trigger: set block at arg 1 arg 2 arg 3 to sign send "&aUstawiles tabliczke na koordynatach: &2x: %arg 1% y: %arg 2% z: %arg 3%&a." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
mrszmi1233 2
Witam mam takie pytanie czy da się stawiać tabliczki w minecrafcie za pomocą komendy np : /tabliczka
Wytłumaczenie
Chodzi mi o to by postawić tabliczkę komendą /blockset na danych kordach
Z góry mowie minecraft 1.10.2
Jak ktoś ma pomysł lub rozwiązanie dostanie +
Edytowane przez mrszmi1233ortografia
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi