Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Jestem na forum nowym użyszkodnikiem lecz posiadam wiedzę na temat tworzenia serwerów minecraft. Ale jako iż ja sam nie mam pomysłu jak i wolnego czasu to mogę innym pomóc rozwinąć skrzydła! :) Jeśli masz dobry projekt ale nie masz hajsu na jego zrealizowanie odezwij się na moim GG lub PW :)

Jeśli projekt mi się spodoba otrzymasz na start 4gb ram a gdy serwer się rozwinie to mogę dodać trochę więcej. Szczegóły PW

WYMAGAM GOTOWEGO PROJEKTU.

Mój GG: 61525417

Mój Discord: Randan#5728

Edytowane przez Randan
https://skript.pl/temat/18290-zasponsoruj%C4%99-serwer-minecraft/

@gnomsy śmieszny jesteś. Jeśli mam sponsorować jakiś serwer to muszę go przetestować. A współpraca z tobą jest na zerowym poziomie. A po tobie widac, że i tak nie masz więcej niż 14 lat

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

https://skript.pl/temat/18290-zasponsoruj%C4%99-serwer-minecraft/#findComment-125285

7 minut temu, Randan napisał:

@_Panda ty tak na serio? :D Chciałem Ci dać serwer testowy bo "serwer byl w trakcie prac" a tobie się wymarzyło bym Ci dał serwer testowy, który ma 3 gb ram xD Gościu

jeżeli nie zrozumiał musiałeś mu o tym nie powiedzieć o takich rzeczach mówi się od razu bo potem wychodzą takie wąty :/

Edytowane przez sworip
poprawka
https://skript.pl/temat/18290-zasponsoruj%C4%99-serwer-minecraft/#findComment-125381

Zrozumiałem dobrze :) nie jestem idiotą.. poprostu.. Brak profezjonalizmu.. A zresztą jak mam robić serwer 4gb na serwie 775 ram..

Edytowane przez _Panda
https://skript.pl/temat/18290-zasponsoruj%C4%99-serwer-minecraft/#findComment-125411

@Randan, jestes glupi i zenujacy. Wbiles do mnie i pierwsze co chciales to "daj mi przetestowac rangi". Ty tak serio? A w dodatku oferujesz serwer 4gb ramu za groszowe sprawy, a wypisywales mi juz o zarobkach. Ile zarobilem w 2 dni... Zalosne. Nie mozesz po mnie widziec, ze nie mam wiecej niz 14 lat. Zniknij jak najszybciej i nie pisz juz wiecej takich beznadziejnych postow oszuscie. Btw. W jaki sposob pomozesz komus "rozwinac skrzydla"? Dajac serwer? To 1% do rozwiniecia sie.

Edytowane przez gnomsy
https://skript.pl/temat/18290-zasponsoruj%C4%99-serwer-minecraft/#findComment-125413

37 minut temu, gnomsy napisał:

@Randan, jestes glupi i zenujacy. Wbiles do mnie i pierwsze co chciales to "daj mi przetestowac rangi". Ty tak serio? A w dodatku oferujesz serwer 4gb ramu za groszowe sprawy, a wypisywales mi juz o zarobkach. Ile zarobilem w 2 dni... Zalosne. Nie mozesz po mnie widziec, ze nie mam wiecej niz 14 lat. Zniknij jak najszybciej i nie pisz juz wiecej takich beznadziejnych postow oszuscie. Btw. W jaki sposob pomozesz komus "rozwinac skrzydla"? Dajac serwer? To 1% do rozwiniecia sie.

52 minuty temu, _Panda napisał:

Zrozumiałem dobrze :) nie jestem idiotą.. poprostu.. Brak profezjonalizmu.. A zresztą jak mam robić serwer 4gb na serwie 775 ram..

Widzę @Randan, że sponsorujesz serwer 775 ram. Troszkę BARDZO za mało jak nawet na serwer, który miałby się rozwijać - 775 ram na 1 osobe, aby serwer był bez lagów przypada około 100 ramu. I nie chce mieć twojego bólu du** o rangę. Nie wiem ile kosztuje 775 ramu. Pewnie mało, rezygnuje. Nie wiem ile masz kieszonkowego, ale na serwer nie starczy. Ogarnięcie pluginów też kosztuje i ktoś kto zbuduje chyba też chciałby dostać symboliczną zapłate.

Edytowane przez KazzDragon
https://skript.pl/temat/18290-zasponsoruj%C4%99-serwer-minecraft/#findComment-125415

Widzę, że zaczyna się tu tworzyć nieco bezzasadna burza, więc pomimo, że mam powody aby pana ogłaszającego się nie lubić ( 

)  to przyjdę i stanę w jego obronie. Na początku zaznaczam również, że nie stwierdzam, że jest on bez winy, chcę go tylko oczyścić z zarzutu dawania słabego serwera.

Z tego co wynika z treści wątku, @Randan daje na czas prac serwer nie posiadający nawet 1GB ram. Podkreślam jeszcze raz: na czas prac. Czas prac oznacza, że wtedy na serwerze przebywa najwyżej kilka osób które coś testują, a nie, że serwer jest otwarty i dostępny dla każdego. W takiej sytuacji jeżeli serwer na którym jest góra 5 osób online zajmuje więcej niż 3/4GB ramu to znaczy, że coś jest mocno nie tak z konfiguracją serwera i należy zastanowić się czy wszystkie pluginy są dobrze skonfigurowane lub w wypadku skryptów/pluginów autorskich - czy są prawidłowo napisane. Zdrowy serwer w stanie idle nie powinien zajmować więcej niż 400MB ram (zakładając i tak duże zużycie pamięci na wszelakie cache), więc taka ilość ramu na czas prac powinna jak najbardziej wystarczyć.

Inna sprawa, że użytkownik ten ocenia wszystko bardzo pochopnie co widać w wątku który zalinkowałem wyżej. Na podstawie braku antycheata ( bez którego i tak został złapany na korzystaniu z cheatów ) jest w stanie stwierdzić, że administrator nie wie co się dzieje na serwerze. Co również widać - administrator mimo to wie. Takie zachowanie jest bezczelne i moim zdaniem niedopuszczalne ze strony kogoś, kogo mimo wszystko powinno się darzyć kredytem zaufania.

https://skript.pl/temat/18290-zasponsoruj%C4%99-serwer-minecraft/#findComment-125417

2 godziny temu, bopke napisał:

Widzę, że zaczyna się tu tworzyć nieco bezzasadna burza, więc pomimo, że mam powody aby pana ogłaszającego się nie lubić ( 

)  to przyjdę i stanę w jego obronie. Na początku zaznaczam również, że nie stwierdzam, że jest on bez winy, chcę go tylko oczyścić z zarzutu dawania słabego serwera.

Z tego co wynika z treści wątku, @Randan daje na czas prac serwer nie posiadający nawet 1GB ram. Podkreślam jeszcze raz: na czas prac. Czas prac oznacza, że wtedy na serwerze przebywa najwyżej kilka osób które coś testują, a nie, że serwer jest otwarty i dostępny dla każdego. W takiej sytuacji jeżeli serwer na którym jest góra 5 osób online zajmuje więcej niż 3/4GB ramu to znaczy, że coś jest mocno nie tak z konfiguracją serwera i należy zastanowić się czy wszystkie pluginy są dobrze skonfigurowane lub w wypadku skryptów/pluginów autorskich - czy są prawidłowo napisane. Zdrowy serwer w stanie idle nie powinien zajmować więcej niż 400MB ram (zakładając i tak duże zużycie pamięci na wszelakie cache), więc taka ilość ramu na czas prac powinna jak najbardziej wystarczyć.

Inna sprawa, że użytkownik ten ocenia wszystko bardzo pochopnie co widać w wątku który zalinkowałem wyżej. Na podstawie braku antycheata ( bez którego i tak został złapany na korzystaniu z cheatów ) jest w stanie stwierdzić, że administrator nie wie co się dzieje na serwerze. Co również widać - administrator mimo to wie. Takie zachowanie jest bezczelne i moim zdaniem niedopuszczalne ze strony kogoś, kogo mimo wszystko powinno się darzyć kredytem zaufania.

Co zrobisz, na świecie pełno dzieci :)

https://skript.pl/temat/18290-zasponsoruj%C4%99-serwer-minecraft/#findComment-125426

16 godzin temu, bopke napisał:

@bopke no to serwer 4 GB czy 775MB ??? na 775MB serwie nie zrobisz, rzeczy jakie są na serwie 4gb :/ bo jest za mało pamięci...

https://skript.pl/temat/18290-zasponsoruj%C4%99-serwer-minecraft/#findComment-125440

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...