kotbogulakv2 0 Opublikowano 6 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2017 Mam permissions ex i mi nie działa od wczoraj gdy robiłem backupa gdy wpisuje /pl to pex jest na czerwono pomocy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoweredDragon 1014 Opublikowano 6 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2017 Temat został przeniesiony z Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! do Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KodziaK 30 Opublikowano 6 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2017 Opisz bardziej... Po informacji że ci nie działa nie jesteśmy nic poradzić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kotbogulakv2 0 Opublikowano 6 maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 maja 2017 o to mi chodzi że nie mam rang które miałem miałem właściciela ale pozn mi się ten wlasciciel zrobil w default Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kuscio4 1 Opublikowano 6 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2017 Masz plugin essentials chat? Dogadamy sie na pw. Pisz pw //Łączę ~PoweredDragon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kotbogulakv2 0 Opublikowano 6 maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 maja 2017 nwm zobacze tak //Łączę ~PoweredDragon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kuscio4 1 Opublikowano 6 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2017 Problem zostal przezemnie rozwiazany. Temat do zamkniecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoweredDragon 1014 Opublikowano 6 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2017 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
kotbogulakv2 0
Mam permissions ex i mi nie działa od wczoraj gdy robiłem backupa gdy wpisuje /pl to pex jest na czerwono pomocy!
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi