kosa212 13 Opublikowano 5 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2017 Mam taki problem z skryptem jak ten skrypt na reload to mi pisze An interal erro ocurred while attempting to perform this command i nie wiem jak to naprawic. Bardzo was prosze o naprawe Tutaj link do skryptu Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#3468 229 Opublikowano 6 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2017 to raczej wina pluginu skript, wgraj najnowsza wersje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ByczekTV 95 Opublikowano 6 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2017 Tak jak kolega wyżej. To jest wina serca - pluginu skript. Przy przeładownaiu skryptu miałbyś listę errorów jeżeli już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kosa212 13 Opublikowano 6 maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 maja 2017 nadal jest błąd! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
kosa212 13
Mam taki problem z skryptem jak ten skrypt na reload to mi pisze An interal erro ocurred while attempting to perform this command i nie wiem jak to naprawic.
Bardzo was prosze o naprawe
Tutaj link do skryptu
Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi