sworip 50 Opublikowano 3 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 maja 2017 Wie ktoś może jak zrobić komendę /pay tylko żeby można było przelewać pieniądze z zmiennej w sensie że własnej waluty w sk {kasa.%player%} = 0 #Jak by ktoś nie ogarniał o co mi chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 iOshawott 0 Opublikowano 3 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 maja 2017 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sworip 50 Opublikowano 3 maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 maja 2017 35 minut temu, iOshawott napisał: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Jeszcze nie działa masz moją wersje może coś zepsułem Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! 35 minut temu, iOshawott napisał: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! a czk chyba widzę błędy XD Działa temat do zamknięcia 3x Łączę //Michma1707 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kurotsuwa 149 Opublikowano 3 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 maja 2017 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
sworip 50
Wie ktoś może jak zrobić komendę /pay tylko żeby można było przelewać pieniądze z zmiennej w sensie że własnej waluty w sk
{kasa.%player%} = 0 #Jak by ktoś nie ogarniał o co mi chodzi
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi