sworip 50 Opublikowano 2 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2017 Jak sama nazwa wskazuje mam problem z npc które znajdują się pod tabulatorem i nwm jak to usunąć od razu mowie npc są z pl citizens Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bvcz 439 Opublikowano 2 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2017 Ustawienie pluginu tablist: disable: true Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sworip 50 Opublikowano 2 maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 maja 2017 2 minuty temu, bvcz napisał: Ustawienie pluginu tablist: disable: true Gdzie to dokładniej jest bo nie mogę tego znaleźć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bvcz 439 Opublikowano 2 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2017 52 linijka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sworip 50 Opublikowano 2 maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 maja 2017 1 minutę temu, bvcz napisał: 52 linijka ja tego nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bvcz 439 Opublikowano 2 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2017 to może tak, jaka wersja silnika i pluginu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sworip 50 Opublikowano 2 maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 maja 2017 1 minutę temu, bvcz napisał: to może tak, jaka wersja silnika i pluginu spigot 1.7-1.8 a wersja pl to citizens-2.0.13-SNAPSHOT Jako jedyna mi działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bvcz 439 Opublikowano 2 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2017 Wklej na code.skript.pl swój config Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sworip 50 Opublikowano 2 maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 maja 2017 Proszę Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Problem nadal nie został naprawiony wie ktoś co może o tym? //dp łączę ~Dragon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Shooterowy 337 Opublikowano 9 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2017 Może zmień to: remove-from-list: false na true Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sworip 50 Opublikowano 10 maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 maja 2017 23 godziny temu, Shooterowy napisał: Może zmień to: remove-from-list: false na true nadal są na tabie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bahbros 11 Opublikowano 16 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 16 maja 2017 Pobierz to:Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Powinno ci działać i powinieneś mieć to w config Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sworip 50 Opublikowano 16 maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 maja 2017 18 minut temu, Bahbros napisał: Pobierz to:Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Powinno ci działać i powinieneś mieć to w config Nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bahbros 11 Opublikowano 16 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 16 maja 2017 1 minutę temu, sworip napisał: Nie działa Chwila ja zobacze i ci dam odp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sworip 50 Opublikowano 16 maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 maja 2017 mam serwa na 1.7.X-1.8.X więc słabo ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sworip 50 Opublikowano 17 maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 maja 2017 Jeżeli ktoś wie to niech albo mi da znać gdzie można to w configu wyłączyć chociaż wątpię że się da bo komendą nie działało lub niech znajdzie mi wersje na mc 1.7.X proszę :'( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
sworip 50
Jak sama nazwa wskazuje mam problem z npc które znajdują się pod tabulatorem i nwm jak to usunąć od razu mowie npc są z pl citizens
15 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi