Ixidi 717 Opublikowano 30 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2017 Witam Składam kandydaturę do zarządu. Kim jestem? Mam na imię Patryk i mam 15 lat. Chodzę do 2 klasy gimnazjum. W wolnym czasie gram w gry i programuje. Na forum jestem już 2 lata. Parę miesięcy byłem moderatorem lokalnym, a potem globalnym Dlaczego składam kandydaturę? Chociaż nie jestem już w administracji, chciałbym mieć dalszy udział w rozwoju forum. Miejsce w zarządzie, jest idealną okazją Z racji iż jestem już długo na forum, wiem co może być dobre, a co mniej. Zachęcam do głosowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMolkaPL 344 Opublikowano 30 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2017 A jakiś program wyborczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnomsy 53 Opublikowano 30 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2017 (edytowane) TAK Edytowane 30 kwietnia 2017 przez gnomsy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi