ejer 5 Opublikowano 29 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2017 (edytowane) Jak sie sprawdzało czy ktoś zabił moba (w tym przypadku shulkera)? Zapomniałem xD Oh... ok już nieważne. Znalazłem rozwiązanie (chyba). Ale i to mi nie działa: on death: victim is shulker: clear all drops drop 2 shulker_shell Wywala błąd: Can't understand this event: 'on death'. Albo ja zgłupiałem albo coś sie w skriptcie 1.11.2 zmieniło xd. Edytowane 29 kwietnia 2017 przez ejer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoweredDragon 1014 Opublikowano 29 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2017 on death: victim is shulker: #KOD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ejer 5 Opublikowano 29 kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2017 3 minuty temu, PoweredDragon napisał: on death: victim is shulker: #KOD no spoko ale mi event on death nie działa xd pisze: Can't understand this event: 'on death'. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
ejer 5
Jak sie sprawdzało czy ktoś zabił moba (w tym przypadku shulkera)?Zapomniałem xDOh... ok już nieważne. Znalazłem rozwiązanie (chyba).
Ale i to mi nie działa:
on death: victim is shulker: clear all drops drop 2 shulker_shell
Wywala błąd:
Can't understand this event: 'on death'.
Albo ja zgłupiałem albo coś sie w skriptcie 1.11.2 zmieniło xd.
Edytowane przez ejerOdnośnik do komentarza
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi