Skocz do zawartości
  • 0

Pytanie dot. stoniarek

_Ronald_

Pytanie

Witam! Mam pytanie do Was użytkownicy tego forum. Mianowicie czy stoniarki (nie takie zwykłe) przyjęłyby się na serwerze 1.11.2 bez dropu? Chodzi o to że zamiast kamienia po wykopaniu bloku może pojawić się np. 1% - ruda diamentu lub 4% ruda złota albo 7% rudy zelaza?

P.S Piszcie co widzielibyście na serwerze survival 1.11.2 ... czy chielibyście gildie czy może coś innego 

https://skript.pl/temat/18058-pytanie-dot-stoniarek/

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

1, Zły dział
2. Lubię serwery survival; lubię też gildie, ale tylko na dobrym serwerze. Jeśli z kolei chodzi o generatory kamienia, to pałam do nich miłością jako zażarty skyblokowicz i nie rozumiem dziecinnych narzekań ze strony ludzi na to, że ktoś wykorzystuje je na serwerach zamiast normalnego dropu z rudy. Uważam, że to jest akurat najlepsze i zawsze działające zabezpieczenie przed, świetnie prosperującymi, hackami na 1.11.2. Poza tym, łatwo można generować tak efektywne (i efektowne jednocześnie <3) generatory, że nawet lepsze to niż kopalnia/jaskinia/etc. - fakt, zabija ciut tę nutkę eksploracji, ale można ją wypełnić, choćby dodając nowe dungeony :P
A poza tym gildie... Ludzie tak narzekają, że głupie factions i tak dalej; ja natomiast najlepsze wspomnienia mam właśnie z takich serwerów - tłumy ludzi, epickie wojny, armaty z TNT (które, przypominam, są wynalazkiem właśnie tych serwerów; możliwe, że nigdy nikt by ich nie odkrył, gdyby nie bodziec jakim są wojny gildii :P), system przejmowania i mordowania. Po prostu miód na serce :P

https://skript.pl/temat/18058-pytanie-dot-stoniarek/#findComment-123430

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...