wojakyt14 0 Opublikowano 27 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2017 (edytowane) Chciałbym skrypt na sprawdzanie graczy w gui. Jeśli wiesz jak napisać napisz potrzebuje pilnie ? Edytowane 27 kwietnia 2017 przez wojakyt14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ixidi 717 Opublikowano 27 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2017 Sprawdzanie liczby diamentow, zelaza czy premium? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SayJacoB 44 Opublikowano 27 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2017 Myślę że chodzi o skrypt na sprawdzanie graczy. Mam rację? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wojakyt14 0 Opublikowano 27 kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2017 31 minut temu, SayJacoB napisał: Myślę że chodzi o skrypt na sprawdzanie graczy. Mam rację? Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SayJacoB 44 Opublikowano 27 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2017 (edytowane) Proszę to mój skrypt na sprawdzanie którego używałem kiedyś na serwerze: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!. Jeśli nie działa, lub czegoś nie wiesz pisz. edit: Postaram się przerobić ten skrypt żeby był w gui. Zrobione. Wymaga skQuery może nie działać, nie testowane. Nie dodałem jednej rzeczy! Już dodałem. Edytowane 27 kwietnia 2017 przez SayJacoB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
wojakyt14 0
Chciałbym skrypt na sprawdzanie graczy w gui.
Jeśli wiesz jak napisać napisz potrzebuje pilnie ?
Edytowane przez wojakyt14Odnośnik do komentarza
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi