sworip 50 Opublikowano 22 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 kwietnia 2017 Mam problem z citizens ponieważ nie chce mi działać a i-conomy został usunięty jak to naprawić? minecraft 1.7.X-1.8.X takie ps. Proszę o pomoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 22 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 kwietnia 2017 27 minut temu, sworip napisał: Mam problem z citizens ponieważ nie chce mi działać a i-conomy został usunięty jak to naprawić? minecraft 1.7.X-1.8.X takie ps. Proszę o pomoc! Ten błąd został naprawiony w nowszych wersjach pluginu i gry. Zaktualizuj silnik do 1.11.2 i pozostałe pluginy (w tym Citiziens) również. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sworip 50 Opublikowano 22 kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 kwietnia 2017 Godzinę temu, Wizzard napisał: Ten błąd został naprawiony w nowszych wersjach pluginu i gry. Zaktualizuj silnik do 1.11.2 i pozostałe pluginy (w tym Citiziens) również. ok ale musze miec taku badz podobny pl na v 1.7.2 przynajmniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 22 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 kwietnia 2017 1 minutę temu, sworip napisał: ok ale musze miec taku badz podobny pl na v 1.7.2 przynajmniej Zaktualizuj serwer do 1.7.10, i zainstaluj Citiziens przeznaczone pod ta wersje - powinno smigac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sworip 50 Opublikowano 22 kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 kwietnia 2017 Teraz, Wizzard napisał: Zaktualizuj serwer do 1.7.10, i zainstaluj Citiziens przeznaczone pod ta wersje - powinno smigac a bedzie dzialac tez graczom z 1.7.2 bo mam silnik spigot 1.7.x-1.8.x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kurotsuwa 149 Opublikowano 22 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 kwietnia 2017 Temat został przeniesiony z Serwer > Minecraft > Szukam pluginu do Serwer > Minecraft > Pytania i problemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 22 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 kwietnia 2017 1 minutę temu, sworip napisał: a bedzie dzialac tez graczom z 1.7.2 bo mam silnik spigot 1.7.x-1.8.x Coz, to nie widze innego wyjscia, jak aktualizacja serwera do najnowszej wersji. Zawsze mozesz skorzystac z pluginu zwanym ProtocolSupport i dac wsparcie serwerowi 1.7.2-1.11.2. Sam taki patent stosuje przy swoim projekcie i w miare dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sworip 50 Opublikowano 22 kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 kwietnia 2017 4 godziny temu, Wizzard napisał: Coz, to nie widze innego wyjscia, jak aktualizacja serwera do najnowszej wersji. Zawsze mozesz skorzystac z pluginu zwanym ProtocolSupport i dac wsparcie serwerowi 1.7.2-1.11.2. Sam taki patent stosuje przy swoim projekcie i w miare dziala A nie ma żadnego podobnego pl który by spawnował npc ze skinami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
sworip 50
Mam problem z citizens ponieważ nie chce mi działać a i-conomy został usunięty jak to naprawić? minecraft 1.7.X-1.8.X takie ps.
Proszę o pomoc!
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi