Huss4r 0 Opublikowano 25 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2014 Witam, chciałbym stworzyć skrypt dotyczący experience - doświadczenia. Potrzebuje tylko kilku porad od was, ponieważ dopiero od kilku dni piszę skrypty, a stron Documention, nie chce mi się odtworzyć, nie wiem dlaczego. Oto moje pytania. 25.07 |Jaki kod zastosować, aby cały exp po śmierci zostawał ?25.07 |Jaki kod zastosować, aby dany procent expa uciekało po śmierci ?25.07 |Czy jest jakiś kod na ustalenie expa z moobów, które zabije ?25.07 |Czy jest możliwe ustalenie expa na dany level ? Są jakieś pomocniczę kody ? Z góry dziękuje, w razie potrzeby będę dopisywał pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ToNy 548 Opublikowano 25 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2014 1. on death of a player: set {_xp} to player's expon respawn: set player's exp to 0 set player's exp to {_xp}4. set player's level to 100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SzymnYo ~ KoYGeR 69 Opublikowano 25 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2014 3. Nie do konca, ale mozesz dac cos takiego on death of zombie: name of victim is "Zombie Krol": attakcer is player: drop 100 xp at event locationWez pod uwage to, ze z np. z zombie leci dodatkowe 5 xp czyli przy takim kodzie zamiast 5 xp bd lecialo 105 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Huss4r 0
Witam, chciałbym stworzyć skrypt dotyczący experience - doświadczenia.
Potrzebuje tylko kilku porad od was, ponieważ dopiero od kilku dni piszę skrypty, a stron Documention, nie chce mi się odtworzyć, nie wiem dlaczego.
Oto moje pytania.
25.07 |Jaki kod zastosować, aby cały exp po śmierci zostawał ?
25.07 |Jaki kod zastosować, aby dany procent expa uciekało po śmierci ?
25.07 |Czy jest jakiś kod na ustalenie expa z moobów, które zabije ?
25.07 |Czy jest możliwe ustalenie expa na dany level ? Są jakieś pomocniczę kody ?
Z góry dziękuje, w razie potrzeby będę dopisywał pytania.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi