gnomsy 53 Opublikowano 20 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2017 ZAPOWIEDŹ SERWERA ----------------------------------------------------------------- INFORMACJE IP: HC.ENCH.PL Wersja: 1.7-1.8 O SERWERZE Najprostszy survival z dropem z rud. Dość duży border mapy (3500x3500 kratek). Skromna ranga VIP (komenda /spawn, 2x /sethome). Serwer dla spokojnych graczy, którzy lubią sobie pokować lub pobudować . Serdecznie zapraszam ----------------------------------------------------------------- START 21 KWIETNIA O GODZINIE 20:00 ZDJĘCIA Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sworip 50 Opublikowano 20 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2017 Jak dla mnie spawn jest za mały gracze lubią sobie czasem poskakać lub pochodzić w kółko a tam nie ma gdzie tak naprawdę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnomsy 53 Opublikowano 20 kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2017 (edytowane) 5 minut temu, sworip napisał: Jak dla mnie spawn jest za mały gracze lubią sobie czasem poskakać lub pochodzić w kółko a tam nie ma gdzie tak naprawdę To nie serwer parkour A poza tym, mapy nie brakuje Edytowane 20 kwietnia 2017 przez gnomsy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sworip 50 Opublikowano 20 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2017 1 minutę temu, gnomsy napisał: To nie serwer parkour Wiem ale czasem gracze gadają na spontanie albo coś nie robiąc nic innego tylko biegając nie mówię żeby wszędzie były parkoury, tylko mówię abyś zrobił więcej miejsca a nie taką małą powierzchnie około 50x50 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sworip 50 Opublikowano 20 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2017 2 minuty temu, gnomsy napisał: To nie serwer parkour Poza tym nie wystarczą tylko pl i sk ale trzeba też zrobić ładne budowle inaczej gracze uciekną na serwery typu mc4u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeXCraft 6 Opublikowano 20 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2017 Nie chce nic sugerowac, ale podobny zamek widzialem na planetminecraft.com... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnomsy 53 Opublikowano 20 kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2017 8 minut temu, NeXCraft napisał: Nie chce nic sugerowac, ale podobny zamek widzialem na planetminecraft.com... Zamek budował mój budowniczy, którego znam, więc wątpię żeby był skopiowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj_Aktor 2 Opublikowano 21 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2017 (edytowane) Hmm.. Jak na moje oko, mało zaprezentowane. Brak strony do jakich kolwiek informacji/zgłaszania błędów.. Co to znaczy Spoiler Serwer dla spokojnych graczy, którzy lubią sobie pokować lub pobudować Jakie tryby? Eventy, minigry? Co kolwiek.. // Nie czytałem wszystkiego w sumie.. Dwa screeny, mapki takie jakieś.. martwe Edytowane 21 kwietnia 2017 przez Dj_Aktor Nie doczytałem. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj_Aktor 2 Opublikowano 22 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 kwietnia 2017 Widzę, że start servera się nie odbył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaltonEZ 139 Opublikowano 22 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 kwietnia 2017 Czego skrótem jest to "HC"? Ja słyszałem ,że hardcore ale chyba się mylę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Randan 0 Opublikowano 22 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 kwietnia 2017 Jak kolega wyżej. Dlaczego jest HC skoro jest to survival? I przy okazji spawn mógłby być jednak większy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi