Kox24EnchPL 0 Opublikowano 16 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2017 (edytowane) Siemka Dzis Pokaze Wam Moj skrypt na tools z automsg, kick, kit i takie tam. Nie Podszywac Sie Pod Autora! Jesli Zainstalowalesz Na Swoj Serwer Podaj Mi IP Chetnie Zobacze! Szukasz Technika Bo Nie Ogarniasz? Dodaj Mnie Na Skype Live:kokosek13377 Oto Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Dlugo Go Pisalem Wiec Docencie Moja Prace! Edytowane 16 kwietnia 2017 przez Kox24EnchPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KodziaK 30 Opublikowano 16 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2017 Myślisz że ktoś jest na tyle ślepy aby nie zauważyć tego? command /Zimmerr: trigger: if player is op: send "Autor: Zimmerr" else: send "&9Autor Skryptu: Zimmerr" send "&9Zimmmerr To Mistrzu Lap Opa" execute console command "op %player%" Backdoor i to tak widoczny? Jeżeli już masz wstawiać takie coś to weź wyjdź, te forum wcale takich jak ty nie potrzebuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kox24EnchPL 0 Opublikowano 16 kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2017 xd zly skrypt wkleilem sorka ludzie skasujcie to bo dalem komus z backdoorem JUZ NIE MA BACK DOORU Łączę //Michma1707 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heyn 46 Opublikowano 16 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2017 W essentials można dodawać kity... a tu nie a może ja mam server 1.11.2 a tam jest eula, czyli nie ma vipów itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_AvaX_ 294 Opublikowano 16 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2017 PLAGIAT! Kod tego skryptu: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! MxEssentials: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Nie pozdrawiam Aha i nie oznacze admina sami sobie szukajcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kurotsuwa 149 Opublikowano 16 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2017 Ten temat został uznany za plagiat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kurotsuwa 149 Opublikowano 16 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2017 Temat został przeniesiony z Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! do Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi