Bahbros 11 Opublikowano 11 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2017 Jak zrobić aby pod komendą /money Pisało Stan Konta: ilość Bo pisze mi tak jak z pluginu iconomy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KGaZ 28 Opublikowano 11 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2017 command /money: trigger: if {monety::%player%} is not set: send "&6*&7 Tworzenie konta w banku..." wait 2 seconds send "&6*&7 Utworzono!" set {monety::%player%} to 0 send "&6*&7 Twoj stan konta wynosi&8:&b&o %{monety::%player%}%" W skr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DαrϰVεnuς 231 Opublikowano 11 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2017 (edytowane) on command: if command is "money": cancel event send "Stan konta: %player's balance%" to player @KGaZz tego co mi wiadomo, to nie można stworzyć istniejącej już komendy. Edytowane 11 kwietnia 2017 przez DαrϰVεnuς Norbi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bahbros 11 Opublikowano 11 kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2017 1 minutę temu, DαrϰVεnuς napisał: on command: if command is "Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!": cancel event send "Stan konta: %player's balance%" to player Dzięki wielkie a da rade usunąć po ilości pieniędzy Dollars bo na innych serwerach nie ma tego itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KGaZ 28 Opublikowano 11 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2017 @up2 no wiem , tylko myślałem że chodzi mu o "nową" walutę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bahbros 11 Opublikowano 11 kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2017 (edytowane) 4 minuty temu, KGaZ napisał: command /Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!: trigger: if {monety::%player%} is not set: send "&6*&7 Tworzenie konta w banku..." wait 2 seconds send "&6*&7 Utworzono!" set {monety::%player%} to 0 send "&6*&7 Twoj stan konta wynosi&8:&b&o %{monety::%player%}%" W skr Nie chce tego bo tworzy jakiś bank xD I nie działa tak jak chce Edytowane 11 kwietnia 2017 przez Bahbros Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DαrϰVεnuς 231 Opublikowano 11 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2017 (edytowane) 2 minuty temu, Bahbros napisał: Dzięki wielkie a da rade usunąć po ilości pieniędzy Dollars bo na innych serwerach nie ma tego itp plugins/Iconomy/Config tu szukaj Teraz, KGaZ napisał: @up2 no wiem , tylko myślałem że chodzi mu o "nową" walutę Czytanie ze zrozumieniem nie gryzie, zwykle już w podstawówce nabywa się takie umiejętności. Edytowane 11 kwietnia 2017 przez DαrϰVεnuς Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bahbros 11 Opublikowano 11 kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2017 Teraz, DαrϰVεnuς napisał: plugins/Iconomy/Config tu szukaj Oke dziena Temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xVendrome 246 Opublikowano 11 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2017 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Bahbros 11
Jak zrobić aby pod komendą /money Pisało Stan Konta: ilość Bo pisze mi tak jak z pluginu iconomy
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi