MZPL 0 Opublikowano 4 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2017 Witam! Szukam osoby która zrobi mi za free skypt na sprawdzanie. Chodzi mi tylko o jedna komende: /sprawdz [NICK - sprawdza gracza bez żadnych bajerów itp. Po wpisaniu komendy np. /sprawdz Banan100 tepalo by go do klatki sprawdzania którą ustawie komendą /sprawdzustaw. Oraz permisje to komendy /sprawdz. Przepraszam za błędy itp. PS. Testujcie skrypty, ok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Jqmey Opublikowano 4 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2017 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MZPL 0 Opublikowano 5 kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2017 Dzięki! Do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kurotsuwa 149 Opublikowano 5 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2017 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
MZPL 0
Witam!
Szukam osoby która zrobi mi za free skypt na sprawdzanie.
Chodzi mi tylko o jedna komende: /sprawdz [NICK - sprawdza gracza
bez żadnych bajerów itp.
Po wpisaniu komendy np. /sprawdz Banan100 tepalo by go do klatki sprawdzania którą ustawie komendą /sprawdzustaw. Oraz permisje to komendy /sprawdz.
Przepraszam za błędy itp.
PS. Testujcie skrypty, ok?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi