Nieaktywny Opublikowano 3 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2017 Witam. mam problem dotyczący mojego AntyCheatPlus... Chciałbym żeby komunikaty pojawiały się nawet często, i krótkie żeby nie zajmowały pół chatu Chciałbym żeby pisało np : [AntyCheat} >> gracz posiada (np killlaure) itp na dole znajduje się mój aktualny config antycheata : Spoiler Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Impression 139 Opublikowano 3 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2017 Temat został przeniesiony z Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! do Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Nieaktywny
Witam. mam problem dotyczący mojego AntyCheatPlus... Chciałbym żeby komunikaty pojawiały się nawet często, i krótkie żeby nie zajmowały pół chatu
Chciałbym żeby pisało np :
[AntyCheat} >> gracz posiada (np killlaure) itp
na dole znajduje się mój aktualny config antycheata :
Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi