ProX3Q 23 Opublikowano 3 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2017 Cześć! Chcę się dziś zapytać jak zrobić np: on chat: if {Zmienna} is true: cancel event send "Wiadomosc" set {Zmienna2} to "%message%" I chodzi mi o to żeby tutaj można było wpisać tylko liczby! Proszę o pomoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaltonEZ 139 Opublikowano 3 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2017 set {Zmienna} to <liczba> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ProX3Q 23 Opublikowano 3 kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2017 @DaltonEZ Ale chodzi o to że ma sprawdzać czy gracz wpisał liczbe na chacie kiedy ta zmienna jest włączona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JanekMaSkrypta_ 117 Opublikowano 4 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2017 If message contain "1234567890" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
ProX3Q 23
Cześć! Chcę się dziś zapytać jak zrobić np:
on chat: if {Zmienna} is true: cancel event send "Wiadomosc" set {Zmienna2} to "%message%"
I chodzi mi o to żeby tutaj można było wpisać tylko liczby! Proszę o pomoc!
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi