Szki3lko 4 Opublikowano 1 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 kwietnia 2017 Siema jak wyłączyć grawitację lawy i wody aby się nie rozlewały? Nie chodzi mi o stoplaga. jest na to jakiś skrypt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ferrov 2 Opublikowano 2 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2017 Możesz pokombinować z blokiem o ID 36 (//set 36). Dać wokół lawy te bloki i się nie rozleje ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Jqmey Opublikowano 2 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2017 Pobierz WorldGuarda i daj na określony region water-flow i lava-flow na deny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Szki3lko 4 Opublikowano 2 kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2017 8 godzin temu, Jqmey napisał: Pobierz WorldGuarda i daj na określony region water-flow i lava-flow na deny. Nie działa 9 godzin temu, Ferrov napisał: Możesz pokombinować z blokiem o ID 36 (//set 36). Dać wokół lawy te bloki i się nie rozleje ;p Chodzi mi tutaj o to że jak gracz rozleje wodę to żeby się nie rozlewała tylko była w jedny miejscu Łączę //xVendrome Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kaol48s 211 Opublikowano 3 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2017 on spread: cancel the event maniovsky 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Szki3lko 4
Siema jak wyłączyć grawitację lawy i wody aby się nie rozlewały? Nie chodzi mi o stoplaga. jest na to jakiś skrypt?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi