Skocz do zawartości

Technikiem (tudzież programistą)

Nieaktywny
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Jako iż poprzednia wersja prezentacji była jak dla mnie stosunkowo nieczytelna, mało treściwa i po prostu uboga, to postanowiłem, że zredaguje nową wersje tekstu - zapraszam do zapoznania się z obecną wersja prezentacji, oraz do skorzystania z mych usług.

Już przed przedstawieniem się, ukazaniem moich magicznych skills'ów i spell'i zaznaczam - wszystkie moje usługi są tylko i wyłącznie odpłatne. Nie akceptuje formy pracy bezpłatnej, tudzież charytatywnej. Zastrzegam sobie także prawo do odrzucenia podjęcia nowego zlecenia - biznes is biznes, no hard feelings ;)

Kacper, lat 16. Zapaleniec sportów walki i wszystkiego co jest związane z nimi. Moim konikem jest technologia i komputery - zwłaszcza dziedzina o szerokim pojęciu zwana programowaniem. W podejściu do klienta (bo tak trzeba nazwać osobę zainteresowaną moimi usługami), wychodzę ze założenia, że muszę się dostosować do losowych sytuacji, a co za tym idzie - wymogu nauczenia się posługiwania nowym językiem programowania, czy odpowiedniej do tego biblioteki, w końcu klient nie może czekać w nieskończoność, prawda? 

Aktualny spis moich umiejętności, traktuj go raczej luźno, zwłaszcza po tym, co napisałem wyżej:

• Java SE;
  • Java EE (+ AngularJS, SpringFramework, PlayFramework);
  • Python;
  • Ruby;
  • C#;
  • C++;
  • CoffeeScript;
  • PHP;
  • HTML;
  • CSS.

Wszystkie moje publiczne projekty (o różnym stopniu zaawansowania), znajdują się na moim publicznym Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!'ie.

Metody kontaktu:

• Prywatna wiadomość na forum (zalecane)
  • E-mail: [email protected] (sprawdzane raz na jakiś czas);
  • (po uzyskaniu dalszego porozumienia i dalszej współpracy zostaną podane indywidualnie klientowi inne metody kontaktu ze mną [włącznie z numerem telefonu, w razie poważniejszych zleceń]).
Edytowane przez Nieaktywny

• 3 tygodnie później...
6 godzin temu, zakazaniecxd napisał:

Witam, właśnie zobaczyłem twoje ogłoszenie i chciałbym się na nie zdecydować. Czy posiadasz skype żebym mógł się z tobą dobrze skontaktować?

Nie, Skype nie posiadam. Jeżeli chcesz, możemy dogadać się wstępnie na PM, gdzie tam podam inne formy kontaktu.

• 2 tygodnie później...
  • Nieaktywny zablokował(a) ten temat
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...