Nieaktywny Opublikowano 30 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 marca 2017 (edytowane) Jako iż poprzednia wersja prezentacji była jak dla mnie stosunkowo nieczytelna, mało treściwa i po prostu uboga, to postanowiłem, że zredaguje nową wersje tekstu - zapraszam do zapoznania się z obecną wersja prezentacji, oraz do skorzystania z mych usług. Już przed przedstawieniem się, ukazaniem moich magicznych skills'ów i spell'i zaznaczam - wszystkie moje usługi są tylko i wyłącznie odpłatne. Nie akceptuje formy pracy bezpłatnej, tudzież charytatywnej. Zastrzegam sobie także prawo do odrzucenia podjęcia nowego zlecenia - biznes is biznes, no hard feelings Kacper, lat 16. Zapaleniec sportów walki i wszystkiego co jest związane z nimi. Moim konikem jest technologia i komputery - zwłaszcza dziedzina o szerokim pojęciu zwana programowaniem. W podejściu do klienta (bo tak trzeba nazwać osobę zainteresowaną moimi usługami), wychodzę ze założenia, że muszę się dostosować do losowych sytuacji, a co za tym idzie - wymogu nauczenia się posługiwania nowym językiem programowania, czy odpowiedniej do tego biblioteki, w końcu klient nie może czekać w nieskończoność, prawda? Aktualny spis moich umiejętności, traktuj go raczej luźno, zwłaszcza po tym, co napisałem wyżej: Java SE; Java EE (+ AngularJS, SpringFramework, PlayFramework); Python; Ruby; C#; C++; CoffeeScript; PHP; HTML; CSS. Wszystkie moje publiczne projekty (o różnym stopniu zaawansowania), znajdują się na moim publicznym Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!'ie. Metody kontaktu: Prywatna wiadomość na forum (zalecane) E-mail: [email protected] (sprawdzane raz na jakiś czas); (po uzyskaniu dalszego porozumienia i dalszej współpracy zostaną podane indywidualnie klientowi inne metody kontaktu ze mną [włącznie z numerem telefonu, w razie poważniejszych zleceń]). Edytowane 30 marca 2017 przez Nieaktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakazaniecxd 0 Opublikowano 20 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2017 Witam, właśnie zobaczyłem twoje ogłoszenie i chciałbym się na nie zdecydować. Czy posiadasz skype żebym mógł się z tobą dobrze skontaktować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 20 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2017 6 godzin temu, zakazaniecxd napisał: Witam, właśnie zobaczyłem twoje ogłoszenie i chciałbym się na nie zdecydować. Czy posiadasz skype żebym mógł się z tobą dobrze skontaktować? Nie, Skype nie posiadam. Jeżeli chcesz, możemy dogadać się wstępnie na PM, gdzie tam podam inne formy kontaktu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakazaniecxd 0 Opublikowano 20 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2017 napisz mi na emailie [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 20 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2017 1 minutę temu, zakazaniecxd napisał: napisz mi na emailie [email protected] Nie, to w Twoim interesie jest to, zeby sie ze mna skontaktowac. Podalem formy kontaktu w temacie, skorzystaj z nich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haaapek888 0 Opublikowano 21 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2017 Bardzo dobry programista, technik polecam osobę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrejzolekPRO 599 Opublikowano 21 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2017 Kupiłem 2 pluginy (logowanie i drop pod bungee), a dodatkowo za darmo dostałem kolejny plugin! Gorąco polecam. Szybko, optymalnie i co najważniejsze TANIO. xTea_199 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kicpro 26 Opublikowano 21 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2017 Polecam tego pana! Bardzo dobry programista! Polecam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bvcz 439 Opublikowano 21 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2017 Bardzo polecam, wie co robi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ewald Opublikowano 21 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2017 Dobry programista, zna się na rzeczy! Polecam bardzo serdecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boleknowak 957 Opublikowano 27 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2017 Polecam allegrowicza A tak zupełnie na serio, to polecam, bo robi szybko i dobrze. Polecam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usunięty#3468 229 Opublikowano 6 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2017 (edytowane) Polecam. zawsze pomocny szybko,konkretnie i do rzeczy Edytowane 6 maja 2017 przez Sewer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi