Nieaktywny Opublikowano 22 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 marca 2017 Witam, poszukuję AntyCheat'a Miałby blokować Podstawowe cheaty : Kill aura, speedMine,nuker, click aimbot, trigger bot, tracer, itd. Mam nadzieję że ktoś Podejmie się tego skryptu bądź pluginu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kajart 8 Opublikowano 22 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 marca 2017 Wiem ze potrzebujesz skrypt, ale skrypt nigdy nie bedzie dzialal tak jak plugin. Jest duzo darmowych oraz dobrych pluginow na antycheat typu: NoCheatPlus, AntyCheat i tp. Skrypt zawsze cos przeoczy i tracera nie da sie wykryc w skrypcie i nwm czy tez sie da w pluginie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 22 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 marca 2017 9 minut temu, kajart napisał: Wiem ze potrzebujesz skrypt, ale skrypt nigdy nie bedzie dzialal tak jak plugin. Jest duzo darmowych oraz dobrych pluginow na antycheat typu: NoCheatPlus, AntyCheat i tp. Skrypt zawsze cos przeoczy i tracera nie da sie wykryc w skrypcie i nwm czy tez sie da w pluginie mam no cheat plus ale on prawie nic nie wykrywa nie wiem czy jest jakoś źle skonfigurowany czy co ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kajart 8 Opublikowano 22 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 marca 2017 hmm moze byc zle skonfigurowany jak powiedziales a jesli masz pewnosc ze jest wszystko ok to sproboj antycheat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrSzescianPL 5 Opublikowano 22 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 marca 2017 (edytowane) Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! - to taki ogólneZarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! - dodatkowe zabezpieczenie na killaureZarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! - i dodatkowe zabezpieczenie na xrayaZarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! - a to na clickera Wybierz albo ten ogólny albo te trzy inne Edytowane 22 marca 2017 przez MrSzescianPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Nieaktywny
Witam, poszukuję AntyCheat'a
Miałby blokować Podstawowe cheaty :
Kill aura, speedMine,nuker, click aimbot, trigger bot, tracer, itd.
Mam nadzieję że ktoś Podejmie się tego skryptu bądź pluginu
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi