Skocz do zawartości
  • 0

Ban/tempban itp

ReZuX
 Udostępnij

Pytanie

Dobra wiem że to chyba nie jest możliwe do napisania ale jak to dla mnie napiszesz to po prostu... szacun, naprawdę jak to napiszesz to jesteś najlepszy ;)

Dobra teraz do tematu, są na to pluginy to ja wiem, ale nie ma polskiej takiej wersji.

Skrypt polega na banowaniu graczy, jeśli gracz wpisze /ban, lub /tempban, lub /kick  i mute.

Jak gracz napisze /ban to wyświetli mu się gui z wszystkimi graczami. (Głowy graczy oraz nick) i jeśli kliknie jedną głowę to otworzy się następne gui i będą parę powodów np. Czity itp. Jeśli admin kliknie ten item który pisze "czity" to automatycznie banuje tego gracza na który admin kliknął w gui. I to samo w kick.

A w /tempban, oraz mute chodzi mi o to samo ale teraz będzie czas zamiast powodów. np 5m 10m 20m 30m i tak dalej.

Jeśli jest taki plugin (polski) to proszę o napisanie. A jeśli ktoś mi napisze ten skrypt bez błędów to po prostu szacun. A jeśli będą jakieś błędy to do was napisze

Najlepsza odpowiedz dostanie "Najlepszą odpowiedz oraz +"

Jesteście najlepszy !!! <3 

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!

Chwilowo tylko tyle zrobiłem. Idę spać. Jutro go dokończę, chwilowo ten kod możesz przetestować czy dobrze wszystko działa. Jak będą jakieś bugi to pisz i jutro poprawię.

Pozostało mi dokończyć /mute i /kick - czyli najprostsze :)

• 0
8 minut temu, knugi napisał:

Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!

Chwilowo tylko tyle zrobiłem. Idę spać. Jutro go dokończę, chwilowo ten kod możesz przetestować czy dobrze wszystko działa. Jak będą jakieś bugi to pisz i jutro poprawię.

Pozostało mi dokończyć /mute i /kick - czyli najprostsze :)

Taka mała uwaga: po co

if player has permission "{@permission}.ban":

skoro można zrobić tak (jest to znacznie krótszy kod):

command /xyz:
     permission: xyz.xyz
     permission message: XYYYZ!11
     trigger:
          send "aa"

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...