SupcioXD 37 Opublikowano 15 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 marca 2017 (edytowane) Nie działa mi skrypt naprawi ktoś ? on inventory close: if {NoBug.%player%} is false: cancel event Pomożecie? Edytowane 15 sierpnia 2020 przez Wojciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 knugi 759 Opublikowano 15 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 marca 2017 Nie można cancelować tego eventu. Ponieważ to działa, jak już gracz zamknie inventory. Podaj kod jaki inventory otwiera to poprawię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SupcioXD 37 Opublikowano 15 marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 marca 2017 Tylko chcę zrobić tak, że ma się nie dać zamykać gui puki nie włączy się "{NoBug.%player%}" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 knugi 759 Opublikowano 15 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 marca 2017 Ja rozumiem, ale jakie gui ma nie wyłączać? Trzeba to zrobić na zasadzie open inventory. A żeby to mógłbym zrobić potrzebny jest mi twój kod, które inventory ma nie zamykać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SupcioXD 37 Opublikowano 15 marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 marca 2017 1 minutę temu, knugi napisał: Ja rozumiem, ale jakie gui ma nie wyłączać? Trzeba to zrobić na zasadzie open inventory. A żeby to mógłbym zrobić potrzebny jest mi twój kod, które inventory ma nie zamykać. Tutaj masz kod i obczaj go, bo jest bug jak jest wait 5/4 ticks bo jak otworze gui i wylacze to mi sie buguje i sobie dostaje to do eq lub wypada na ziemie itemki: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 knugi 759 Opublikowano 15 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 marca 2017 (edytowane) Nie rozumiem dalej Wrzuciłem ten skrypt na swój serwer, poprawiłem błędy, które wynikały z 'cancel event' - który wiedziałem i undefiniet options - których też nie było. No i działa. Nie wiem jak to można zbugować, bo mi się te itemki nie wysypują. Może to być spowodowane u Ciebie przez serwer. Jeżeli masz wersję serwera 1.7 lub 1.8 to sprawdź czy masz SkQuery 3 (nie 4!!) sprawdzisz to komenda: /ver SkQuery A tutaj poprawiony kod: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Edytowane 15 marca 2017 przez knugi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SupcioXD 37 Opublikowano 15 marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 marca 2017 (edytowane) Tutaj masz moja wersje : Może też spowodowane z tego, że mam pluginy: Skript, Vault, WildSkript, SkQuery I jak masz skype to zaproś: Kuba SupcioXD Tam se pogadamy a nie tutaj spamimy bezsensu ! Edytowane 15 marca 2017 przez SupcioXD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
SupcioXD 37
Nie działa mi skrypt
naprawi ktoś ?
on inventory close: if {NoBug.%player%} is false: cancel event
Pomożecie?
Edytowane przez WojciuOdnośnik do komentarza
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi