kajart 8 Opublikowano 14 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 marca 2017 Witam napisal by mi ktos skrypt na drop? Co ma posiadac: - drop dla vip'a - wlaczanie i wylaczanie poszczegolnych dropow - ma dropic diament zelazo zloto tnt emeraldy exp wengiel nic slimeball kosc - wlaczanie i wylaczanie dropu cobla - komenda /drop w gui Za dobry i dzialajacy skrypt daje (+) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 14 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 marca 2017 (edytowane) 5 minut temu, kajart napisał: Witam napisal by mi ktos skrypt na drop? Co ma posiadac: - drop dla vip'a - wlaczanie i wylaczanie poszczegolnych dropow - ma dropic diament zelazo zloto tnt emeraldy exp wengiel nic slimeball kosc - wlaczanie i wylaczanie dropu cobla - komenda /drop w gui Za dobry i dzialajacy skrypt daje (+) pelno takich skryptow w necie... polecam ci od TheItachiStudioPL (poza tym ja wlasnie pisze jak skoncze to ci dam) Edytowane 14 marca 2017 przez Nieaktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kajart 8 Opublikowano 14 marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 marca 2017 5 minut temu, Skrypt3r napisał: pelno takich skryptow w necie... polecam ci od TheItachiStudioPL (poza tym ja wlasnie pisze jak skoncze to ci dam) Dzieki a co do skryptu od Itaschiego to mi sie baguje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 14 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 marca 2017 Teraz, kajart napisał: Dzieki a co do skryptu od Itaschiego to mi sie baguje Skrypt skończe pisać prawdopodobnie jutro ponieważ nie wiem jak wczytać zmienna z pliku... ale moge ci dac to co mam teraz w sumie juz dziala i gui jest (bez wylaczania dropu) Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kajart 8 Opublikowano 14 marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 marca 2017 1 minutę temu, Skrypt3r napisał: Skrypt skończe pisać prawdopodobnie jutro ponieważ nie wiem jak wczytać zmienna z pliku... ale moge ci dac to co mam teraz w sumie juz dziala i gui jest (bez wylaczania dropu) Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Ok dzieki bd ci wdzieczny jak napiszesz caly skrypt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _AvaX_ 294 Opublikowano 19 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 marca 2017 Zobacz qDrop, nDrop i kDrop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kajart 8 Opublikowano 19 marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 marca 2017 9 godzin temu, Quaczi napisał: Zobacz qDrop, nDrop i kDrop Juz mam plugin z dragon-survival Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kajart 8 Opublikowano 19 marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 marca 2017 Temat do zamkniecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
kajart 8
Witam napisal by mi ktos skrypt na drop?
Co ma posiadac:
- drop dla vip'a
- wlaczanie i wylaczanie poszczegolnych dropow
- ma dropic diament zelazo zloto tnt emeraldy exp wengiel nic slimeball kosc
- wlaczanie i wylaczanie dropu cobla
- komenda /drop w gui
Za dobry i dzialajacy skrypt daje (+)
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi