gnomsy 53 Opublikowano 11 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 marca 2017 ACC wywalił mnie z serwera i zdechłem... Były lagi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Górnik69 16 Opublikowano 11 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 marca 2017 Nick i masz jakieś zdjęcia itemów które miałeś? PS. Jaki tryb? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnomsy 53 Opublikowano 12 marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 marca 2017 19 godzin temu, TheTTMinerPL napisał: Nick i masz jakieś zdjęcia itemów które miałeś? PS. Jaki tryb? Tryb mega drop. Nie trzeba mi już tych itemów Znowu mnie to wywaliło i znowu straciłem itemy. Łączę //xVendrome Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Impression 139 Opublikowano 14 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 marca 2017 Dnia 12.03.2017 o 08:34, gnomsy napisał: Tryb mega drop. Nie trzeba mi już tych itemów Znowu mnie to wywaliło i znowu straciłem itemy. Łączę //xVendrome Jaki masz nick w grze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnomsy 53 Opublikowano 14 marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 marca 2017 22 minuty temu, Myszak napisał: Jaki masz nick w grze? gnomq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukubaczek 34 Opublikowano 15 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 marca 2017 Faktycznie, zostałeś wyrzucony z powodu podejrzeń o killaure/trigger bota. Ale to z powodu Twojego pingu, który wynosił 672ms. Anty cheat działa poprawnie do opóźnienia maksymalnie 250ms. Niestety jednorazowych przypadków i to przez laga nie rozpatrujemy Zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukubaczek 34 Opublikowano 15 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 marca 2017 Temat został przeniesiony z Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! do Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi