YsparLP 0 Opublikowano 11 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 marca 2017 ADRES SERWERA: BECZKA-PVP.pl WERSJA: 1.7.X AUTORYZACJA: Premium / Non-premium EDYCJA: IV SLOTY: 400 TEAMSPEAK3: Unlimited-ts3.pl Strona WWW: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Fanpage: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! MAPY: KNOCKBACK POTY COMBO IronPVP STANDARD CZEKAMY WLASNIE NA CIEBIE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaX1oR 76 Opublikowano 12 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2017 (edytowane) Mam parę zastrzeżeń: - Mała ilość graczy. - Mapy są kiepskie. Edytowane 12 marca 2017 przez HaX1oR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotreQ 0 Opublikowano 12 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2017 (edytowane) Witam Słyszałem, że prawda podobnie sprzedajecie server, mógł bym wiedzieć za ile? może się skusze? 20/50psc? Edytowane 12 kwietnia 2017 przez PiotreQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaltonEZ 139 Opublikowano 12 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2017 Minuski: Mapy żałosne Prezentacja na odp... Nic nie wiem o tym serwerze patrząc na prezentacje Wersja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kurotsuwa 149 Opublikowano 21 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2017 Temat został przeniesiony z Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! do Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi