1. skrypt że jak ktoś wpisze /ekipa to tam sie pojawi administracja [ to ustawie ja ] i tam np by pisało : Admin : NICK : Online
Proszę o napisanie takiego skryptu .
2. Skrypt któren robi tak że np można nadać komendę na przycisk
3. Mam problem bo mam skrypt gty ktos zabija kogos :
on death:
if attacker is a player:
if victim is a player:
send "&9&m&l---------------&b&l[ &f&l&oSmierc &b&l]&9&m&l---------------" to all players
send "&3&oGracz &6%victim% &3&ozostal zabity przez &6%attacker%" to all players
send "&9&m&l---------------&b&l[ &f&l&oSmierc &b&l]&9&m&l---------------" to all players
i na czacie sie nawed pojawia jak gracz zabije szkieleta ! Jak to zablokować?
4, Skrypt że np Mam Hełm Zeusa . I Gdy ktoś go założy walnie w niego piorun nie zadając obrażeń i tak samo ze zbroja spodniami i butkami . lecz gdyby się miało cało uzbrojenie i gdyby się miało cało uzbrojenie to by walneły 4 pioruny . I Gdyby się miało całe eq miało by się różne efekty puki by się miało to uzbrojenie .
5. siemka Mam skrypt :
on join:
set join message "%player% dołączył do gry"
Pytanie
DJ_CITROX 24
Siemka poszukuje
1. skrypt że jak ktoś wpisze /ekipa to tam sie pojawi administracja [ to ustawie ja ] i tam np by pisało : Admin : NICK : Online
Proszę o napisanie takiego skryptu .
2. Skrypt któren robi tak że np można nadać komendę na przycisk
3. Mam problem bo mam skrypt gty ktos zabija kogos :
on death: if attacker is a player: if victim is a player: send "&9&m&l---------------&b&l[ &f&l&oSmierc &b&l]&9&m&l---------------" to all players send "&3&oGracz &6%victim% &3&ozostal zabity przez &6%attacker%" to all players send "&9&m&l---------------&b&l[ &f&l&oSmierc &b&l]&9&m&l---------------" to all playerson join: set join message "%player% dołączył do gry"Odnośnik do komentarza
https://skript.pl/temat/1696-pytania-napisze-mi-kto%C5%9B-skrypt-skrypty/Udostępnij na innych stronach
38 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi