xZumo11 1 Opublikowano 10 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2017 (edytowane) komendą /daje daje losowemu graczu item który trzymam w ręce. I wyswietla tylko mi "dales (gracz który dostal item) przedmiot z twojej ręki" a na broadcast wszystkim graczom na serwerze "(gracz który dostal item) dostał tajemiczy item" Edytowane 10 marca 2017 przez xZumo11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xMarcinos 30 Opublikowano 10 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2017 command /daje [<offline player>]: permission: daj.przedmiot permission message: &Nie masz permisji do tej komendy! trigger: if arg 1 is not set: send "&7Uzycie tej komendy: /daje <gracz>" stop if arg 1 is not online: send "&cGracz, ktorego podajesz musi byc online." stop give player's tool to arg 1 send "&aDales %arg 1% przedmiot z twojej reki." broadcast "&eGracz %arg 1% dostal tajemniczy przedmiot!" Takie coś powinno działać. Jeżeli chcesz, aby przedmiot z ręki gracza dającego się usuwał to użyj tego kodu: command /daje [<offline player>]: permission: daj.przedmiot permission message: &Nie masz permisji do tej komendy! trigger: if arg 1 is not set: send "&7Uzycie tej komendy: /daje <gracz>" stop if arg 1 is not online: send "&cGracz, ktorego podajesz musi byc online." stop give player's tool to arg 1 set player's tool to air send "&aDales %arg 1% przedmiot z twojej reki." broadcast "&eGracz %arg 1% dostal tajemniczy przedmiot!" Mam nadzieję, że nie ma pomyłek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xZumo11 1 Opublikowano 10 marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 marca 2017 Prosze zamknąć temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kurotsuwa 149 Opublikowano 10 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2017 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
xZumo11 1
komendą /daje daje losowemu graczu item który trzymam w ręce. I wyswietla tylko mi "dales (gracz który dostal item) przedmiot z twojej ręki" a na broadcast wszystkim graczom na serwerze "(gracz który dostal item) dostał tajemiczy item"
Edytowane przez xZumo11Odnośnik do komentarza
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi