V3rSky 1 Opublikowano 6 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2017 Jak zrobić że jest komenda /yt i tam ble ble ble i pisze Kliknij aby pobrać trailer i te Kliknij na &6 I gdy gracz kliknie w to uruchamia sie link dajcie youtube.com na test xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 super_pompa 0 Opublikowano 6 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2017 Nie da sie ;v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 V3rSky 1 Opublikowano 6 marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 marca 2017 20 godzin temu, super_pompa napisał: Nie da sie ;v Widziałem że ktoś miał więc CHYBA da sie Chodzi o to że gracz wpisuje /yt Wyskakuje: Bla Bla Bla KLIKNIJ Aby pobrać. Gdy gracz kliknie ten napis KLIKNIJ to się "włącza" link np youtube.com nwm jak napisac uruchomi włączy xD //Łącze ~Ixidi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mateuszeqq13212 18 Opublikowano 6 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2017 (edytowane) command /yt [<text>]: trigger: send "&8[&cYOU&fTUBE&8]" send "Kliknij aby pobrac trailer >>> &6youtube.com" Takie coś? Edytowane 6 marca 2017 przez mateuszeqq13212 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _Of3k 278 Opublikowano 6 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2017 Jest to wiadomość json. Spoiler command /yt: trigger: message "blah" message "blah" message "blah" send json "Nasz kanał na yt: " then "Minionek" tooltip "klinij na mnie" run "https://skript.pl/profil/2881-_of3k/" to player Pisane z pamięci, a skrypty zakończyłem pisać z rok temu, więc za błąd przepraszam- mam nadzieje, że skrypt działa. Jeżeli nie, to odsyłam cię do poradnika "Wiadomości JSON". Jest on gdzieś na forum :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 V3rSky 1 Opublikowano 7 marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 marca 2017 19 godzin temu, _Of3k napisał: Jest to wiadomość json. Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Ukryj zawartość command /yt: trigger: message "blah" message "blah" message "blah" send json "Nasz kanał na yt: " then "Minionek" tooltip "klinij na mnie" run "https://skript.pl/profil/2881-_of3k/" to player Pisane z pamięci, a skrypty zakończyłem pisać z rok temu, więc za błąd przepraszam- mam nadzieje, że skrypt działa. Jeżeli nie, to odsyłam cię do poradnika "Wiadomości JSON". Jest on gdzieś na forum :D. Gdy klikam Minionek na chacie wyskakuje link a chcę by odrazu wyskakiwało te okno gdzie się wybiera otwórz spokiuj i cos tam xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _Of3k 278 Opublikowano 7 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2017 48 minut temu, V3rSky napisał: Gdy klikam Minionek na chacie wyskakuje link a chcę by odrazu wyskakiwało te okno gdzie się wybiera otwórz spokiuj i cos tam xD Chciałeś otwieranie linku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 V3rSky 1 Opublikowano 7 marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 marca 2017 4 minuty temu, _Of3k napisał: Chciałeś otwieranie linku. Tak xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
V3rSky 1
Jak zrobić że jest komenda /yt i tam ble ble ble i pisze Kliknij aby pobrać trailer i te Kliknij na &6
I gdy gracz kliknie w to uruchamia sie link dajcie youtube.com na test xD
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi